Oynatma Listesi
MAGAZİN

29 Kasım 2020 Magazin Haberleri Bülteni

29 Kasım 2020 Magazin Haberleri Bülteni

Koronavirüse yakalanan Hadise’nin, hastalığı rahat atlattığı öğrenildi. Tek başına evinde olan şarkıcı, sağlıklı yiyecekler ve içecekler tükettiği için mutfaktan çıkmıyor. Hadise, gün içinde ise kitap okumanın yanı sıra film ve dizi izleyerek zaman geçiriyor.

 

Hande Doğandemir, kişiye özel çiçekler hazırlayarak, internet üzerinden satış yapacak. Daha sonra ekip kuracak olan oyuncu, workshop’lara katılıp, eğitim alıyor

 

Orhan Gencebay, Covid-19 hastalığını yeneceğimizi söyleyerek, tavsiyelerde bulundu. Evden dışarı çıkmadığını belirten sanatçı, “Maskemizi takıyoruz. Mesafemize dikkat ediyoruz. Böyle davranırsak, kurtuluruz. Sakin ve sabırla bekleyelim. Gerekenler yapılıyor” dedi.

 

Oğlu Pars’ı geçtiğimiz nisan ayında kaybettikten sonra zor günler geçiren Ebru Şallı, Nişantaşı’nda görüntülendi. Pars’ın en büyük hayali barınak projesi için kolları sıvayan model, “Kafaya koydum ve en kısa zamanda hayata geçireceğim. Bir belediyeyle ortaklaşa yapacağız. Ponçik, hayvanları çok seviyordu ve bu projeyi çok istiyordu” dedi.

 

Derya Tuna, Zekeriyaköy’de objektiflere takıldı. Daha önce koronavirüse yakalandığını belirten sanatçı, “Kardeşimden kaptım. Ne olur ne olmaz diye 25 gün evde oturdum. Kendimi iyice izole ettim. Kimseye duyurmadım” diye konuştu.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER