Oynatma Listesi
HABERLER

29 Mart 2020 Günün Özeti Milliyet'te

29 Mart 2020 Günün Özeti Milliyet'te

İstanbul’da yeni tip corona virüs (Kovid-19) şüphelilerlisi hastayı almayan giden ambulans, kimliği belirsiz kişilerin saldırısına uğradı. 112 ekiplerine şüpheli hastanın kimliğini soran gözü dönmüş şahıs, cevap alamayınca ambulansı yumruklayıp, aracı ile ambulansın önünü keserek camlarını kırıp dehşeti yaşattılar. Öte yandan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da saldırıya uğrayan 112 ekiplerini arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, yaklaşık 12 milyon emeklinin Ramazan Bayramı ikramiyelerinin 7-11 Nisan tarihleri arasında ödeneceğini açıkladı.

İspanya Sağlık Bakanlığı, son 24 saatte corona virüsünden 838 kişinin öldüğünü duyurdu. Bu rakam bir günde ölü sayısında görülen en büyük artış oldu. Bu rakamlarla İspanya'da Covid-19 nedeniyle ölenlerin toplam sayısı 6.528'e çıktı.

Çankırı’da bir köy, corona virüs şüphesiyle tedbir amacıyla karantina altına alındı. Öte yandan gelen son dakika haberine göre; Kütahya'nın Simav ilçesine bağlı Yeşildere köyü de bir vakada corona virüs testinin pozitif çıkması üzerine karantinaya alındı.

Corona virüs önlemleri kapsamında yurt içi uçuşlarda 'Seyahat İzin Belgesi' uygulaması bugün itibariyle başladı. Belge almak için İstanbul Havalimanı'na gelen yolcular, başvurularını yaptıktan sonra seyahat izin kuruluna gelerek başvurularını onaylatacaklar.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER