Oynatma Listesi
HABERLER

3 Mayıs 2020 Günün Özeti Milliyet'te

3 Mayıs 2020 Günün Özeti Milliyet'te

Bugün 3 Mayıs 2020. Milliyet'in kuruluşunun 70.yılı. Mete Belovacıklı: Milliyet'in 70 yıllık serüveni sizin serüveniniz

 

Corona virüs salgını nedeniyle 16 Mart’tan bu yana kapalı olan okulların kademeli olarak bayram sonrasında 1 Haziran itibarıyla açılması hedefleniyor. Okullar, uzun süre açık kalmayacak ve temmuza sarkmayacak. Okullara ilk etapta sınava girecek sınıflar olan 8. ve 12. sınıf öğrencileri gidecek. Bu öğrenciler herhangi bir sınava girmeyecek, devam zorunluluğu olmayacak.

 

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "31 ile yönelik giriş/çıkış kısıtlaması, yarın kabine toplantısında yeniden değerlendirilmek üzere, pazartesi saat 24.00'e kadar uzatıldı" denildi.

 

TOKİ tarafından borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik her yıl yapılan indirim kampanyasına başvurular 6 Mayıs 2020 tarihinde başlıyor.

 

Başakşehir’de hastanede yeni tip corona virüs tedavisi gören İlahiyatçı-Yazar Ömer Döngeloğlu hayatını kaybetti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilahiyatçı-yazar Ömer Döngeloğlu’nun vefatı dolayısıyla, oğlu Muhammed Döngeloğlu ile telefonda görüşerek taziyelerini iletti.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER