Oynatma Listesi
HABERLER

30 Ağustos 2020 Günün Özeti Milliyet'te

30 Ağustos 2020 Günün Özeti Milliyet'te

Erdoğan'dan 30 Ağustos mesajı

Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Erdoğan, "Türkiye bilhassa Doğu Akdeniz'de tehdit, yıldırma ve şantaj diline boğun eğmeyecek ve uluslararası hukuktan ve ikili anlaşmalardan kaynaklanan haklarını savunmayı sürdürecektir." ifadelerini kullandı.

Erdoğan müjdeyi verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milli olarak geliştirilen sıvı yakıtlı roket motoru teknolojisinin ilk uzay denemelerine başlayacağımızın müjdesini vermek istiyorum." dedi.

Bakan Akar'dan kararlılık mesajı! TSK buna muktedirdir

Milli Savunma Bakanı Akar, "Türk Silahlı Kuvvetleri vatanımızı, milletimizi, milli, manevi değerlerimizi, uluslararası hak ve menfaatlerimizi korumakta azimlidir, kararlıdır, ve buna muktedirdir." dedi.

"Eğitim" ve "otomotiv"de vergi düzenlemesi

Cumhurbaşkanı kararıyla, cari açığa olumsuz etki eden otomobil ithalatının azaltılması, yerli üreticinin desteklenmesi için lüks ithal otomobillerde ÖTV oranı artırılırken, eğitim ve öğretim hizmetindeki KDV oranı yüzde 8'den yüzde 1’e indirilerek bu farkın velilere olumlu yansıması amaçlandı.

Hindistan'da rekor vaka artışı

Hindistan'da rekor vaka artışı gerçekleşti. Ülkede 24 saatte 78 bin 761 yeni Covid-19 vakası tespit edildi, toplam vaka sayısı 3 milyon 542 bin 733'e çıktı.

 
GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER