Oynatma Listesi
HABERLER

Adana'da film gibi kovalamaca: Çaldığı hafif ticari araçla 50 kilometre kaçtı

ADANA'da sürücüsünün anahtarı üzerinde bıraktığı hafif ticari aracı çalan Ali D., polisleri peşine takıp 50 kilometre kaçtı. Lastiği patladıktan aracı terk eden ve hakkında 17 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli, yaya olarak kaçıp, izini kaybettirdi.

Saat 04.00 sıralarında merkez Sarıçam ilçesi Gültepe Mahallesi'nde 48 BE 696 plakalı hafif ticari aracı, yol kenarına üzerinde anahtarıyla bırakan Gökhan Yılmaz, arkadaşıyla sohbet etmeye başladı. Bu sırada aracın üzerinde anahtar olduğunu fark eden Ali D., araca binip, hızla uzaklaştı. Aracın çalındığını fark eden Gökhan Yılmaz ise bir yandan arkadaşının otomobiline binerek hırsızı kovalamaya başladı, bir yandan da
durumu polise bildirdi. Sarıçam'dan Seyhan ilçesine ardından da Çukurova ilçesine geçen şüpheli, polis ekiplerinin dur ihtarına uymayarak kaçışını sürdürdü. Şüpheli daha sonra Çatalan Batı Köprüsü'nden geçip, kırsal alana ilerledi.
POLİS EKİPLERİ UYARI ATEŞİ AÇTI
Polisin kovalamayı sürdürdüğü şüpheli, aracı sürekli polis araçlarının üzerine sürerek kaza yaptırmaya çalıştı. Uyarılara aldırmayan şüpheliyi durdurmak için polis, havaya ve aracın lastiğine ateş açtı.
LASTİĞİ PATLAYINCA OTOMOBİLİ BIRAKIP KAÇTI
Yaklaşık 50 kilometre süren kovalamacanın ardırdan lastiği patlayan aracı terk eden şüpheli, Çukurova ilçezi Dörtler köyünde yaya olarak kaçmaya başladı. Arazide gecenin karanlığından faydalanan Ali D., izini kaybettirdi. Şüphelinin, bir suçtan hakkında kesinleşmiş 17 hapis cezasıyla arandığı tespit edildi. Araç, polis ekiplerince sahibi Gökhan Yılmaz'a teslim edildi.
Polis, şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER