Oynatma Listesi
FUTBOL

Ahmet Ağaoğlu'dan tepki! "Fenerbahçe maçında..."

Süper Lig'de Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup eden Trabzonspor'da Başkan Ahmet Ağaoğlu açıklamalarda bulundu. Ağaoğlu, "Mostafa Mohamed'in yüzündeki şaşkınlık ifadesini gördünüz mü dün? 3 gün önce (Fenerbahçe maçında) neden kart göstermedin diyor o ifade..." ifadelerin kullandı.

Süper Lig'de Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup eden Trabzonspor'da Başkan Ahmet Ağaoğlu açıklamalarda bulundu.

"Konuşmakla bir şey değişmiyor. Bir kulüp başkanımız taş üstünde taş bırakmam dediği zaman, ben de kendisine "Omuz üstünde baş bırakmam" dersem, bu işi çözüme mi götüreceğiz? Meydan muharabesi değil."

"Ben göreve geleli 3 yıl olacak neredeyse. 4 MHK değişti ama değişen hiçbir şey yok ortada. Sıkıntılar aynı, problemler aynı bunlar hatta artarak devam ediyor."

"Mostafa Mohamed'in yüzündeki şaşkınlık ifadesini gördünüz mü dün? 3 gün önce (Fenerbahçe maçında) neden kart göstermedin diyor o ifade..."

 "Bizim maçta bariz hata yapan 3 hakemi birden, yürüyün arkanızdayız gibi tekrar maça atarsanız, dün yaşananları da görürsünüz, tüm Türkiye gördü." 

"Türkiye'de futbol kuralları kapsamında iç hukuk kapıları kapandığı için örnekleriyle birlikte başvuruyu FIFA'ya yapıyoruz. Diğer kulüpler de verilen kararlardan müzdariplerse, onlar da bizimle birlikte FIFA'da mücadele etsin."

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER