Oynatma Listesi
HABERLER

AK Parti Sözcüsü Çelik: "Türkiye'nin bir darbe gündemi yoktur"

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK), Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK sonrası açıklamalarda bulundu. Ömer Çelik, "Kaos ve yıkım siyasetine oynuyorlar. Demokrasiyi ve milli namusu hatırlattık. İşi, TSK'ya iftira atmaya kadar getirdiler." ifadelerini kullandı.

Türkiye kendi ulusal mücadelesine devam ederken, küresel mücadeleye de destek veriyor. 76 ülkeye destek verilmiştir.

Corona'yla mücadele edilen günlerde insan sağlığına bütün kuvvetimizi ayırmaya çalışıyoruz. Ama bazı iddialara da cevap vermek zorunda kalıyoruz. Cumhuriyetimize yapılan saldırıya cevap vermek zorundayız. Bu saldırılar karşısında tabii ki susamazdık. Demokrasiyi ve milli namusu hatırlattık. İşi, TSK'ya iftira atmaya kadar getirdiler.  Kaos ve yıkım siyasetine oynuyorlar

Türkiye'de demokrasi yerleşiktir. Türkiye'nin iyiliği için üretmeye ve çalışmaya, Türkiye'nin kurumları devam etmektedir. Tedbir alınması gereken şey bu iflah olmaz zihniyettir.

Türkiye'nin büyük şairi Sezai Karakoç'un eserlerinin gençlere ulaştırılmasından büyük gurur duyuyoruz. Sözlerini cımbızlayıp yaptıkları eleştiriler yersizdir. Gençlik Bakanlığı bütün önemli şairlerden alıntılar yapıyor. İnşallah genç kardeşlerimiz yudum yudum okur, gönüllerine nakşederler.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER