Oynatma Listesi
MAGAZİN

Bodrum'a yardım gönderen Demet Akalın gözyaşlarına boğuldu

Ülkemizin çeşitli yerlerinde devam eden yangınlarda mağdur olan vatandaşlar için yardım toplamaya başlayan şarkıcı Demet Akalın, Bodrum’a yapacakları yardımdan bahsederken gözyaşlarına hakim olamadı.

Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde başlayan orman yangınların söndürülmesi için çalışmalar devam ediyor. Havadan ve karadan yapılan çalışmalarında ihtiyaç duyulan malzemeler için de binlerce vatandaş harekete geçti.

Yangınların başladığı günden bu yana sosyal medyada peş peşe paylaşımlar yapan Demet Akalın, bölgedeki eksikler için yardım toplamaya başladığını açıkladı.

Instagram hesabının hikaye bölümünden video yayınlayarak orman yangını yaşanan bölgeler için yapacağı yardımdan bahseden şarkıcı, gözyaşlarına hakim olamadı.

"Soğuk su depolu kamyon bulmaya çalışıyorum. Birkaç yere telefon açtım ama... Sağ olsun Emrullah ve ben de 20-25 bin TL'lik malzeme alıyoruz. Köpek maması, yanmaz ayakkabı, pil birkaç bir şey daha. Yarın kamyonumuz çıkacak Bodrum’a."

Kendisine ulaşan yardımlar için tek tek teşekkür paylaşımı yapan şarkıcı, meslektaşı Merve Özbey'in yanmaz ayakkabı gönderdiğini duyurdu: Dev cücem benim. Yanmaz ayakkabı almış, hemen gönderiyor.

EVİNİ AÇMIŞTI
Şarkıcı Demet Akalın, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras'a seslenmiş ve Torba Mahallesi'nde bir aileyi evinde misafir edebileceğini söylemişti.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER