Oynatma Listesi
HABERLER

Cem Muhammet'ten sevindiren haber! Taburcu oldu

Çöp evdeki bir odada bulunan Cem Muhammet, 21 günlük tedavisinin ardından taburcu edildi. İşte Cem Muhammet ile ilgili yeni gelişmeler...

Geçtiğimiz günlerde Bursa'nın Nilüfer ilçesi Görükle Sakarya Mahallesi’ndeki dairesini 2020 yılında Kamuran Pınar Acar'a kiralayan Aydın S., kiracısının hiç ödeme yapmaması üzerine avukatı Batuhan Arısoy aracığıyla mahkemeye başvurmuştu.

Bursa 4’üncü İcra Hukuk Mahkemesi, evin tahliyesine karar vermişti. Kararın ardından eve giden icra ekibi, içerisinin çöple dolu olduğunu görmüştü. 22 Temmuz günü temizlik için eve gelen belediye ekipleri, kapısı kilitli olan çöplerle dolu odada Kamuran Pınar Acar’ın yeğeni Cem Muhammet A.'yı bitkin ve yarı baygın halde bulmuştu. Yaklaşık 1 yıldır odada tutulduğu tahmin edilen çocuk, hastaneye kaldırılmıştı.

Olayın ardından gözaltına alınan teyze ifadesinde "Yeğenim anneannesi ile beraber kalıyordu. Annem öldükten sonra şehir dışında yaşayan kardeşim ile iletişim kurmaya çalıştım. Fakat annesi çocuğu istemedi. O yüzden çocuğu yanıma aldım. Annesi istemediği için yeğenime ben bakıyordum. Kardeşimin çocuğunu kabul etmesi için de zaman zaman iletişim kurup, ikna etmeye çalışıyordum” demişti. Teyze Kamuran Pınar Acar daha sonra tutuklanmıştı.

Oğlunun kardeşinin yanında olduğunu öğrenince Bursa'ya gelen anne Yasemin Acar, Cem Muhammet'i alarak Antalya'ya dönmüştü. Muhammet Cem daha sonra Antalya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nce koruma altına alınmıştı. Küçük çocuk rahatsızlığı nedeniyle Akdeniz Üniversitesi Tıp fakültesi Hastanesi'ne yatırılmıştı.

CEM MUHAMMET SOSYAL HİZMETLER SEVGİ EVLERİNDE

Bursa'da çöp evdeki bir odada bitkin halde bulunan 9 yaşındaki Cem Muhammet, 21 günlük tedavisinin ardından taburcu edildi. Sağlık ve kilo durumunun iyi olduğu öğrenilen Muhammet, sosyal hizmetler sevgi evlerine götürüldü.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde 21 gündür tedavisine devam edilen Cem Muhammet A., dün akşam taburcu edildi. Sağlık durumu iyi olup, hedeflenen kiloya ulaşan Muhammet, tedavisinin sona ermesinin ardından akşam saatlerinde sosyal hizmetler sevgi evlerine götürüldü.
GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER