Oynatma Listesi
HABERLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan aşı için tarih verdi

AK Parti Grup Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüs aşısıyla ilgili olarak 'Bunların bir kısmını şimdiden ön siparişlerimizi verdik önümüzdeki ayın sonuna doğru aşıda ilk uygulamaları yapabilmeyi umut ediyoruz. En geç nisan ayında kendi geliştirdiğimiz aşıyı da uygulama seviyesine getirmeyi planlıyoruz' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle;

Grup toplantılarına bu haftadan itibaren ara veriyoruz. 

Salgının önüne geçemezsek çok daha can alıcı tedbirler almak zorunda kalabiliriz. Milletimizden sabır ve destek bekliyoruz. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına riayet edersek diğer tedbirlere gerek kalmaz. 

Biz yönetim sistemini insanı yaşat ki, devlet yaşasın anlayışı üstüne bina etmiş bir milletiz. İnsan yaratılmışların en şereflisidir. İnsana esenlik ve değer vermeyen bir sistemin başarı şansı yoktur. Hırs, tahakküm ve rant üzerine kurulu bir sistemin ne insanı ne de tabiatı koruması mümkün değildir.

 

(Yerli aşı)

Yerli aşı çalışmalarında iyi bir aşamaya geldik. En geç nisan ayında uygulamaya geçmeyi umuyoruz Aşı çalışmalarının siyasi ve ekonomik hırslara kurban edilmemesini her platformda dile getiriyoruz. Kendi aşımızı da dünyanın hizmetine sunmak düşüncesindeyiz. 

Ülkemizin hak ve adalet eksenli attığı adımların itibar suikastına uğraması haksızlıktır. Bu kampanyaları kimin, niçin yürüttüğünü biliyoruz. Bizim kimsenin toprağında gözümüz yok. Biz kendi milli güvenliğimizi sağlamaya çalışıyoruz. Bölge istikrarının yükselmesi için çalışıyoruz.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER