Oynatma Listesi
HABERLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan: En ufak bir saldırıyı cevapsız bırakamayız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hz. Ali Camii’ndeki cuma namazının ardından gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan, "Kemal Reis gereken cevabı verdi. Karşılığını misliyle alacaklar. Sivil gemilerimize karşı yapılabilecek en ufak bir saldırıyı cevapsız bırakamayız." ifadelerini kullandı.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Üsküdar'daki Hz. Ali Camisi'nde kıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kısıklı'daki konutundan Hz. Ali Camisi'ne geçti. Burada cuma namazını kılan Erdoğan'a, İletişim Başkanı Fahrettin Altun ile AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak da eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan cuma namazının ardından açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın konuşmasında satır başları şöyle:

Kemal Reis gereken cevabı verdi. Karşılığını misliyle alacaklar. Sivil gemilerimize karşı yapılabilecek en ufak bir saldırıyı cevapsız bırakamayız.

23'üne kadar Oruç Reis çalışmalarını sürdürecek. 

Mısır'ı anlamakta zorlanıyorum. Mısır bize istihbarat örgütüyle bize başka şeyler söylüyor. Yanlış anlaşılmalar var diyor. Şimdi bizim istihbaratımızla görüşmeler devam ediyor. 

"DİPLOMATİK İLİŞKİLERİ ASKIYA ALABİLİRİZ"

Filistin'e yönelik bir adım yenilir yutulur bir adım değil. Ben de Dışişleri Bakanlığı'ma talimatı verdim. Abu Dabi yönetimiyle özellikle diplomatik ilişkileri askıya almak veyahut da bizim de büyükelçiyi geri çekme gibi bir adımımız olabilir. Filistin halkının yanındayız. Filistin'i de hiçbir zaman yedirmedik, yedirmeyiz.

EKONOMİ MESAJI

Ekonomi de ise Türkiye ayaklarını yere sağlam basıyor. Bu hafta ekonomi kurulumuzu toplayacağız. 

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER