Oynatma Listesi
HABERLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan sorulan soruya tepki gösterdi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Azerbaycan'a hareketinden önce Esenboğa Havalimanı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Libya'daki şehitlerle alakalı soruya tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan gezisinden önce Esenboğa'da açıklamalarda bulundu. Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Erdoğan, FOX TV muhabirinin sorduğu Libya'daki şehitlerle ilgili soruyla sert sözlerle yanıt verdi.

Erdoğan, İzmir'deki sözlerini hatırlatan gazeteciye ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na şu sözlerle yüklendi:

Bakın Fox önce gazete olsun, önce ciddi bir medya mensubu olsun bunu bir defa öğrenmeniz lazım, yalan haber üretmeyi bırakın. Muhalefet önce kendini yargılasın ne diyor muhalefet gidip Esed ile görüşeceksiniz diyor bu nasıl muhalefet ya? Milyonlarca insan ülkesini terk ediyor Bay Kemal bunun hesabı sormuyor kalkıp bize akıl vermeye çalışıyor o aklı sen kendine sakla. Bizim kendimize ait 2 tane orada Libya’da şehidimiz var, şimdi bu rakamı ben açıkladım Bay Kemal ne yapacak bunu?

Bay Kemal şunu da sorsun, Wagner’in orada ne işi var, Sudan’dan gelenlerin orada ne işi var desin. Şu anda Suriye’de bizimle beraber olan Suriye Milli Ordusu’ndaki kardeşlerimiz orada da bizimle beraber olmayı kendilerine şeref sayıyorlar.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER