Oynatma Listesi
HABERLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Parti MYK toplantısı öncesi açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti MYK toplantısı öncesi konuşma yaptı. Dün yeni normalleşme kararlarının alındığını belirten Erdoğan, "Önümüzdeki hafta sonunun takip eden 16-19 mayıs günlerinde 4 gün süreyle sokağa çıkma kısıtlaması kararı aldık. İnsanımızın hayatını kolaylaştırıyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Salgın sonrası sadece küresel, siyasi ve ekonomik ilişkiler değil, zihinler de yeniden yapılanma sürecine girecektir. Bu sürecin, ülkemizde de yansımaları olması kaçınılmazdır. AK Parti olarak kendimizi dünyadaki ve ülkemizdeki bu yeni döneme süratle hazırlamalıyız. Milletimizin karşısına donanımlı bir şekilde çıkmalıyız." dedi.

Erdoğan, video konferans yöntemiyle yapılan AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin koronavirüsle mücadeleyi başarıyla sürdürdüğünü, yeni hasta sayısı, ölüm sayısı, yoğun bakım ve solunum cihazına bağlı hasta sayısı bakımından olumlu bir çizgide ilerlediğini dile getirdi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER