Oynatma Listesi
HABERLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Başkanları toplantısı öncesinde video konferans yöntemiyle il başkanlarına hitap ediyor. İzmir'de camideki müzik yayınına sert tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İzmir'de cami hoparlörlerine sızan alçaklar saygısızca yayınlar yaparken, o ildeki CHP yöneticileri zevkten dört köşe bu rezilliği aktarıyor" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, "Teyakkuz halinde olmayı sürdüreceğiz. En küçük bir ihmal salgının yeniden hortlamasına yol açabilir." dedi.

Erdoğan, şöyle devam etti:

"Alınan tedbirlerin yol açtığı ekonomik, sosyal, insani sıkıntıların giderilmesi konusunda başarılı bir süreç yönetimi gösterdik. Türkiye olarak sadece kendi sınırlarımız içinde bu salgını yenmemiz yetmiyor, yakın çevremiz başta olmak üzere dünyanın tamamında salgın etkisiz hale gelecek ki hep birlikte rahat bir nefes alabilelim."

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'de ve dünyada bir müddet daha günlük hayatın yeni kurallara göre işlemek durumunda olduğunu belirtti.

(İzmir'de camide müzik yayını)

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir'de cami hoparlöründen müzik verilmesine ilişkin, şu ifadeleri kullandı:

"İzmir'de camilerin hoparlörlerine sızan alçaklar saygısızca yayınlar yaparken o ildeki CHP yöneticileri zevkten dört köşe sosyal medyadan bu rezilliği aktarıyor."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle;

Ülkemizi de etkileyen corona virüs salgınını hamdolsun büyük ölçüde kontrol altına aldık. Normalleşme çalışmamız da işlemeye başladı. Sosyal alanlarla ilgili kararımızı bayram sonrası vereceğiz.

Genel sağlık sigortamızın kapsayıcılığından dolayı hiçbir vatandaşımızı mağdur etmedik.

Veriler düşmeye devam ettikçe normalleşme adımlarını atmaya devam edeceğiz. Dünyada birçok ülkede görülen üzücü görüntüler Türkiye'de yaşanmadı. Süreç başarılı olarak yönetildi.

En küçük bir ihmal salgının yeniden hortlamasına yol açabilir. Bu durum daha büyük sorunları beraberinde getirebilir. Sizlerden illerinizde maske, mesafe, temizlik konusundaki tavizsiz şekilde sürdürülmesini takip etmenizi istiyorum. 

Salgın sürecinin de bir imtihan olduğu bilinciyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Var gücümüzle gayret gösteriyoruz.

5,5 milyon dar gelirli vatandaşlarımıza verdiğimiz 1000'er TL'lik karşılıksız nakit desteği ile insanlarımıza sahipsiz olmadığını gösterdik.

Buna karşılık ülkenin önüne takoz olmayı, milletin tarihine, kültürüne, değerlerine husumeti devleti yıpratmayı temel siyaseti haline getiren CHP, yine o bildiğimiz çirkin yüzünü sergilemekten geri durmuyor.

 

(Cami hoparlörlerinden müzik yayını)

CHP yine o çirkin yüzünü sergilemekten geri kalmıyor. Bunların hayallerinde cami minarelerinde ezan dışında başka ses duymak vardır. O hayallere kavuşamayacaklardır.

CHP'nin her aktörü başka bir cephede bozgunculuk fesat peşinde konuşuyor. İzmir'de camilerin hoparlörüne sızan alçaklar, saygısızca yayınlar yaparken, o ildeki CHP yöneticileri zevkten dört köşe bu rezilliği aktarıyor.

Bize saldıranların hepsinin foyaları birer birer ortaya dökülüyor. CHP'nin bu halkın ortak değerlerini istismar ettiğini artık herkes görüyor.

Bu ülke geçmişte temel gıda maddelerinin yokluğundan kuyruklar yaşadı. Bunu yaşatan CHP oldu. Bu ülke darbe özlemcilerinin yaşattığı birçok buhran yaşadı. Bunların arkasından hep CHP çıkmıştır. Salgın başladığında CHP değişik hesaplara girdi. Milletin felaketinden kendilerine iktidar çıkarmak istediler. Bu ülke geçmişte hastane kapılarında yığılan insanlarının, muayene olacak doktor, tetkik yaptıracak cihaz, şifa için alacağı ilaç bulamama buhranı yaşamıştır. Yaşatan kim? Başta Bay Kemal ve CHP.

 

9 milyona yakın istihdam oluşturduğumuz halde, ısrar ve inatla 'öldük, bittik' türküsü söylemeye devam ediyorlardı. İhracatı 36 milyar dolardan, 180 milyar doların üstüne çıkardığımızı gördükleri halde, kamuoyuna sürekli kötümserlik havası pompalamaktan vazgeçmiyorlardı.

Rabbimin yardımı ve milletimizin desteğiyle bu salgın krizini en az hasarla geride bırakıyoruz.

 

Başbakanlığım döneminde görev verdiğim bazı isimler şimdi farklı bir şekilde bize saldırıyorlar. Yahu sen bakansın atılan bir adımda Başbakan'ın onayı olmadan adım atabilir misin...

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER