01:41Vincenzo Montella'dan Kerem Aktürkoğlu sorusuna yanıt! Avustralya savunmasındaki boy uzunlukları olay olduOlay, 13 Mayıs Çarşamba Zeytinburnu ilçesi Sümer Mahallesi'nde bulunan bir sitede meydana geldi. İddiaya göre, düğün hazırlıkları yapan İdil Keten, kendisini doktor olarak tanıtan K.M.A.'nın evine giderek botoks işlemi yaptırdı. Daha önce aynı kişi tarafından dudak dolgusu da yaptıran Keten, botoks işleminden 9 gün sonra sol göz kapağının düşmeye başladığını fark etti.
İSTANBUL’DA KENDİSİNİ DOKTOR OLARAK TANITAN KİŞİNİN EVİNE GİTTİ
Konuyu K.M.A.'ya ilettiğinde durumun enfeksiyon kapma durumu olabileceği yanıtını aldı. Bir süre sonra hastaneye giden Keten'e hastanede botokstan dolayı bir düşme olduğu, bu ilacın yanlış kasa enjekte edildiğinden dolayı bu şekilde düşüklük olduğu ve 6 aya kadar geçmeyeceği söylendi. Konu ile ilgili İdil Keten, polis merkezine giderek şikayetçi oldu. 3 ay sonra düğünü olduğunu ifade eden Keten, mağduriyetinin giderilmesini istedi.
Yaşadığı olay ile ilgili konuşan İdil Keten, "13 Mayıs tarihinde botoks işlemi yaptırdım. Buraya daha öncesinde dolgu işlemi de yaptırmıştım. Memnun kaldığım için gittim ama botoks yaptırdıktan sonra maalesef göz kapağım bu şekilde oldu. Kendisinin evine gittim. Herhangi bir kliniği, herhangi bir çalışma yeri yok. Bir yıl önce kendisi çalışma yerini kapatmış ve nedenini sorduğumda söylemedi. Botoks yaptırmak için Zeytinburnu'nda ikamet ettiği eve gittim. Botoks yaptı. Botoksu yaptıktan yaklaşık 9 gün sonra benim göz kapağımda bir ağırlık hissederek göz kapağımın düşmeye başladığını fark ettim. Sonrasında maalesef bu hale geldi.
İŞLEM SONRASI GÖZ KAPAĞI DÜŞTÜ
Göz kapağım düşeli yaklaşık 12 gün oldu ama maalesef hala düzelmedi. Tabi ki bunun için, tedavi olmak için araştırmalara devam ediyorum ama artık bu konu hakkında hiç kimseye güvenemiyorum. Şahsın kendisine ulaşmaya çalıştım. Ulaştığımda bana komik bir şekilde ‘Gözün enfeksiyon kapmıştır ya da bu durum gribal enfeksiyon ile birleşmiştir. Bu nedenle olmuştur. Botokstan olacağını düşünmüyorum' diyerek ve bunu kendisi söyleyerek bu şekilde bana dönüş sağladı. Hiçbir şekilde ‘Gel yardımcı olayım. Özür dilerim' gibi bir şey olmadı. Kesinlikle kendini savunarak botokstan olmadığını iddia etti. Ben de doktorlara danışarak bunun botokstan olduğunu fark ettim. Kendisine suç duyurusunda bulundum. Umarım kısa bir sürede yargılanır. Umarım cezasını çeker. Kendisini doktor olarak tanıttı. Rusya'da pratisyen hekim olduğunu söyledi ama Türkiye'de yasal bir şekilde icra edebilmesi için iki yıl daha okuması gerektiğini ama zaten bu işi bildiği için iki yıl daha okumasına gerek olmadığını söyleyerek evde yaptığını söyledi" dedi.
"LÜTFEN BU TARZ YERLERE BU TARZ İNSANLARA KANIP YAPMAYIN"
Mağduriyetinin giderilmesini istediğini söyleyen Keten, "Hastaneye gittiğimde bana botokstan dolayı bir düşme olduğunu, bu ilacın yanlış kasa enjekte edildiğinden dolayı sonrasında bu şekilde düşüklük olduğunu ve 6 aya kadar geçmeyeceğini söylediler. Botoks etkisi ne zaman geçerse o zaman düzelirmiş. Kendisinden şikayetçi oldum. Umarım yetkili kişiler gerekeni yapar. Lütfen bu tarz yerlere bu tarz insanlara kanıp yapmayın. Başkasının başına gelmesini istemiyorum. En kötüsü benim 3 ay sonra düğünüm var. Maalesef yüzüm yüzünden iptal olma ihtimali var. Bu şekilde katılamayacağıma göre. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Çünkü maalesef bizi zarara soktu. Her şekilde zarara girdik" dedi.
00:55A Milli Takım'da Abdülkerim Bardakcı'nın 109 kilometre hızındaki şutu direkte patladı! Büyük şanssızlık
00:36Tüm Türkiye'de milli takım coşkusu! Antik tiyatroya insanlar akın etti
00:45A Milli Takım, Dünya Kupası'na mağlubiyetle başladı! Avustralya duvarını geçemedik
00:13Milli Takım'da Barış Alper Yılmaz ve Eren Elmalı'nın Dünya Kupası tarzı!
00:26Genç kadının feci ölümü! Nişanlısının gözü önünde halatını bağlamadan aşağı attılar
01:06Dünya Kupası'nda Avustralya - Türkiye maçı! İlk 11'ler belli oldu
02:21İletişim Başkanı Duran A Milli Futbol Takımı'na video mesajla başarı diledi
00:31Artvin'de kahreden olay! Gölette boğulma tehlikesi geçiren 2 imam, hastanede öldü
02:07Cumhurbaşkanı Erdoğan A Milli Futbol Takımı'na video mesajla başarı diledi
00:36Yağmurda kontrolden çıkan otomobil bariyere çarptı
00:39Bıçakla yola oturan şahıs trafiği felç etti
04:14Trump: İran'la yarın anlaşma imzalanacak, Hürmüz Boğazı herkese açık olacak
00:39AFAD ekibinin botu akıntıya kapıldı!
01:2616 yıllık sırrı 'topuk kanı' çözdü! Bebeğini çöpe atan anne Manisa'da tutuklandı
00:59Afyon’da dolu yağışı! Yollar kapandı, bahçeler zarar gördü
00:58Akraba kavgası kanlı bitti! İş yerinde silahlar konuştu: 2'si ağır, 4 yaralı
01:11Cumhurbaşkanı Erdoğan Beyoğlu'nda vatandaşlarla buluştu
04:39Ord. Prof. Cahit Arf'in sesi yapay zekâyla yeniden hayat buldu
06:14Bakan Kacır, Yapay Zeka Eylem Planı'nı CNN Türk'e anlattı! 'Fayda üretmesini istiyoruz'
01:26Avcılar'da iş yerinin önünde yetiştirilen çiçekleri söküp çaldı
02:35Bakan Gürlek'ten Avrupa Parlamentosu üyesi Prebilic'e 'yaptırım' cevabı: Kendi kariyerine bak!
01:50İsrail 'burnumuzun dibinde' diyerek duyurdu! 'Türklerden akılalmaz hamle'
01:24Ankara'da dolu ve sağanak etkili oldu
01:35Mevduat yeniden güvenli liman oldu! TL'de kalanlar yıl sonuna kadar yüzde 20 getiriyi cebine koyabilir
02:48Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yapay Zeka Eylem Planı Türkiye'nin vitrini olacak
00:19Acil iniş yapan helikopter kontrolden çıktı! Yaralılar var
02:09LGS sınavı sona erdi
03:35Pakistan'dan son dakika açıklaması! 'ABD-İran barışı 24 saat içinde sonuçlandırılacak'
04:18İsmail Yüksek: Bu armayı taşımak, Dünya Kupası’nda temsil etmek çok büyük bir gurur