Oynatma Listesi
MAGAZİN

Ebru Polat deprem anında kayıttaydı!

Son dakika haberine göre İzmir'de tatil yapan şarkıcı Ebru Polat, Manisa'da meydana gelen 5.5 büyüklüğündeki deprem anını böyle kaydetti.

Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde meydana gelen 5,5 büyüklüğündeki depreme şarkıcı Ebru Polat, Instagram'da paylaşmak için video çekerken yakalandı. Ünlü şarkıcı, o anlarda "Çok kötü sallanıyoruz" dedi. AFAD'ın geçtiği son dakika bilgilerine göre; sabah saat 10.36'da merkez üssü Manisa'nın Saruhanlı ilçesi olan 5,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Şarkıcı Ebru Polat, çevre illerde de hissedilen depreme, tatilini sürdürdüğü İzmir Seferihisar'da yakalandı.
O anlarda Instagram'da paylaşmak için video çeken Ebru Polat'ın, sarsıntıları hissettiğindeki korku ve panik ses tonuna yansıdı. Ünlü şarkıcı, deprem anındaki tepkisini "Deprem oluyor şu anda, sallanıyoruz. Çok kötü sallanıyoruz" sözleriyle aktardı.

"KORKUNÇ"

Ebru Polat, sosyal medya hesabıdnan yayınladığı videoya ise "Tam video cekerken deprem oldu. İlk defa deprem anını yakaladım. Korkunç" notunu yazdı.
Başta İzmir olmak üzere Ege ve Marmara'da birçok ilde hissedilen 5,5 büyüklüğündeki depremin ardından can kaybı yaşanmadı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER