00:18Çin'de yangın faciası! 12 kişi hayatını kaybettiEski Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Safi, Trendyol Süper Lig'de iyi giden sarı-lacivertli takımın şampiyonluğa ulaşmasını temenni ettiklerini söyledi.
Turkuvaz Medya Grubu tarafından düzenlenen "Spor Zirvesi"ne katılan Safi, törenin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
'FARK 1'E İNDİ, GALATASARAY MAÇI VAR'
Süper Lig'de lider Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki farkın 1'e indiğini hatırlatan Safi, "Lig yarışında puan farkı 1'e indi. 1 Aralık'ta Galatasaray ile sahamızda maçımız var. Takımımız iyi gidiyor. İyi bir takım kurduk. Sezon başında bizi, 'Böyle takım mı olur?' diye çok eleştirdiler. Ederson'undan Asensio'suna kadar birçok yıldız var. Geçen sezona göre ilk 11'de 6 yeni oyuncu var. Biz iyi takım kurduğumuzu hep söyledik. İyi oynadığı zaman yeni yönetime, kötü oynadığında ise eski yönetime yazıyor. Bu da sporun bir gerçeği. Ancak takım iyi gidiyor. Geçen sezon bizlerin yapamadığını inşallah yeni yönetim yapacak. Artık seçimi geride bıraktık. Bir tane yönetim ve başkanımız var. Biz de onun etrafında toplanıyoruz. İnşallah şampiyon oluruz." diye konuştu.
KEREM AKTÜRKOĞLU CEVABI
Sarı-lacivertli kulübün transfer ettiği Kerem Aktürkoğlu'nun maliyetini yüklenen Hakan Safi, milli futbolcunun alacaklarını ödemediği yönündeki iddialar hakkında, şunları kaydetti:
"Geçen hafta böyle bir haber çıktı. Açıkçası şaşırdım. Biz bir hayal kurduk, hedef koyduk. Hayatı bana benzeyen bir topçu transfer etmek istedim. O da Anadolu'ndan çıkıp gelen genç bir futbolcu. Yetenekli, fırsat verildiğinde neler yapabileceğini göstermişti. Biz de ona tekrar bir fırsat verdik. Hayatım boyunca bana bu kadar fırsat verilmedi. Biz daha zor yollardan geldik. Benim sözüm paradan daha kıymetli. Biz, Kerem'i seçim yatırımı olarak getirmedik.
KAZANSAK DA KAYBETSEK DE ÖDEYECEĞİZ
Ali Koç başkanımız bana, 'Kontratına madde yazalım. Seçimi kazanamazsak Kerem'in parasını ödemekten vazgeç.' dedi. Ben de 'Olmaz. Benim size, camiaya ve Kerem'e verdiğim bir söz var. Kazansak da kaybetsek de bu parayı ödeyeceğim. Benim sözüm paradan daha kıymetli.' dedim. Kerem, parasını özel imaj kontratıyla bizim şirketten almaya devam ediyor. Ancak üzerimizden spekülasyon yapılıyor."
Hakan Safi, artık Kerem Aktürkoğlu transferiyle gündeme gelmek istemediğini anlatarak, "Artık sahaya odaklanmamız gerek. Seçim yapıldı ve bitti. Bir tane Fenerbahçe var. İçimizdeki rakiplerimizi bırakalım, önümüze bakalım. Geçen sezon olduğu gibi yine fırsat geldi. Kerem, takımımıza katkı vermeye devam ediyor. Göreceksiniz daha güzel işler yapacak. Hep birlikte Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu kutlayacağız. Bu tür konuları kapatalım. Artık Kerem ile ilgili konularla gündeme gelmek istemiyorum. Anlamsız şekilde ismimizi kullanıyorlar." şeklinde görüş belirtti.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından başlatılan "bahis" operasyonuyla ilgili konuşan Safi, "TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na teşekkür ediyorum. Cesaretle bu işin üzerine gidiyor. Fenerbahçe'den futbolcu olmaması bizim için mutluluk verici. Çıkmayacaktır da. Diğer kulüplerden kimlerin olduğunu görüyorsunuz. Bizler iş insanıyız, sponsor oluyoruz. Kirli sektörün içinde yer almak istemeyiz. İçimizde bunları yapanların temizlenmesi gerek ki sponsorluklar devam etsin. Kirli oyunda kimse olmaz. Türk futbolunun marka değeri için yeni bir sayfa açmamız gerek." diyerek sözlerini tamamladı.
01:03Diş tedavisinden dönerken kalp krizi geçirip öldü! O anlar kamerada
00:28Güllü’nün kızının yakalanmadan önceki görüntüleri ortaya çıktı
00:31Fatih'te dehşet! Kiracısı kalbinden vurdu
01:015 kilometrelik kovalamaca! Alkollü sürücü polise direndi: 'Bana 50 santimden fazla yaklaşmayın'
01:42Kar yağışı aralıksız devam ediyor! Tipi ve sis nedeniyle hayat birçok kentte durdu
01:42Kar yağışı aralıksız devam ediyor! Tipi ve sis nedeniyle hayat birçok kentte durdu
00:15Ateşkes kağıt üstünde kaldı! Tayland–Kamboçya sınırında roketler ateşleniyor, yarım milyondan fazla kişi evini terk etti
03:02Gece yarısı geldiler, anne ve kızının ağzını bantlayıp gasp ettiler: Yaklaşık bir ay boyunca ev izleniyordu
00:53Mali suç örgütlerine yönelik operasyonlarda 179 şüpheli yakalandı
00:53Okyanusta cesur anlar! Yasemin Kay Allen'dan jet ski şov
00:53Okyanusta cesur anlar! Yasemin Kay Allen'dan jet ski şov
00:26Facia ucuz atlatıldı! Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü...
02:04Sanatçı Gül Tut'un ölümüyle ilgili soruşturmada kızı ile arkadaşı gözaltına alındı
00:40Uçak, seyir halindeki aracın üzerine acil iniş yaptı! O anlar saniye saniye kaydedildi
09:40Galatasaray'da Okan Buruk'tan sakatlık açıklaması: Bizim için değerli oyuncular yok
00:20Konserlerini iptal etmişti! Blok3'ten yeni karar
00:21Ünlü model Tuğba Melis Türk, umreye gitti! Adıyla ilgili detayı ilk kez açıkladı
01:28İstanbul'da suç örgütlerine operasyon! 41 şüpheli tutuklandı
00:54Yamaçtan kopan kayaların altından kalmaktan son anda kurtuldular
00:40Muş’ta 5 araç mahsur kalmıştı! 13 kişi kurtarıldı
00:19Gazeteci Mehmet Akif Ersoy gözaltına alındı
06:25Güllü'nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter gözaltına alındı
02:23Gazeteci Mehmet Akif Ersoy gözaltına alındı
01:00Kamyonla çarpışan otomobil ikiye bölündü: 1 ölü, 2 yaralı
08:01Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: SDG'nin 10 Mart mutabakatına uyması elzemdir
01:16Şehit polis memuru Emre Albayrak, son yolculuğuna uğurlandı
07:20Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı'dan yabancı hakem açıklaması: Sinir uçlarımızla oynuyorlar
02:46'Bak Postacı Geliyor' için geri sayım! Ozan Akbaba: Çok iyi bir ekiple güzel bir film yaptık
08:47AK Parti Sözcüsü Çelik: Pozisyonumuzu koruyoruz, olağanüstü durum yok