;
Oynatma Listesi
HABERLER

Gençleri zehirleyeceklerdi! Bakan Yerlikaya duyurdu: Milyonlarca uyuşturucu hap ele geçirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul ve İzmir'de düzenlenen uyuşturucu operasyonlarının ayrıntılarını paylaştı. Operasyonlar kapsamında 8 şüpheli yakalanırken, milyonlarca uyuşturucu hap ele geçirilerek imha edildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, X hesabından yaptığı paylaşımla İzmir ve İstanbul'da gerçekleşen uyuşturucu operasyonlarının ayrıntılarını açıkladı.

Bakan Yerlikaya, İstanbul'da 1, Ankara'da 7 şüphelinin yakalandığını ifade ederek toplamda 6 Milyon 958 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini kaydetti.

Yerlikaya'nın açıklaması şu şekilde:

"İstanbul’da İEM Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüklerimizce Esenler ilçesinde yapılan operasyonda; 3 milyon 912 bin adet uyuşturucu hap, 145,5 kg katkı maddesi ele geçirildi. Operasyonda 1 şüpheli yakalandı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüklerimizce yapılan çalışmalar sonucu Buca ilçesinde yapılan operasyonda; 3 Milyon 46 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. 7 şüpheli yakalandı ve şüphelilerin TAMAMI tutuklandı.

Bizim bütün mücadelemiz, bir insanlık suçu olan uyuşturucudan, başta gençlerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızı korumak. Emeği geçenleri tebrik ediyorum."

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER