Oynatma Listesi
HABERLER

Güvenlik kamerasına ‘zombi’ gibi davranan bir kadın takıldı!

Bir çift geceleri dışarıdan sesler duyduktan sonra koydukları güvenlik kamerasından neler olduğunu takip etmeye başladı. Evin ahşap girişinde uyuyan kadının ayağa kalktığı zamanlarda ‘zombi’ gibi davranması çifti dehşete düşürdü.

Kuzey Amerika’nın Kansas eyaletinde gerçekleşen olayda ev sakinleri şaşkınlıklarını ve korkularını gizleyemediler. Kapının dışından gelen sesleri merak eden evin sakinleri, güvenlik kamerasını izlediklerinde korktular. Hemen Reddit üzerinden videoyu paylaştılar.
Gelen yorumlar karşısında daha da korkan çift, eylül ilk haftasında bu olayı yaşadı. Olayla ilgili olarak, ‘’ Ailem bana birisinin köpekleri dışarı saldığını, eşyaları dağıttığını ve su hortumunu açık bir şekilde sokağın ortasına kadar uzattığını.’’ yazdı.
ÇIPLAK AYAKLARIYLA GARİP HAREKETLER YAPIYOR
Gece yarısı kayıt görüntülerine giren kadının üstünde bol bir tişört ve etek var. Çıplak ayaklarıyla verandada bir o yana bir bu yana garip şekillerde yürüyen kadın ellerini de arkasında bağlamış. Kameranın karşısında garip ve ürkütücü hareketler gerçekleştiren kadının ilk etapta uyuşturucu bağımlılığı olan komşuları olduğu sanılıyordu.
Polise şikayette bulunan ev sahipleri daha sonra öğrendiklerine göre kadının farklı bir bölgede yaşadığını öğrendi. Bu kadının kim olduğu görüntüler yayımlandıktan sonra anlaşılsa da neden evinden bu kadar uzakta bu hareketleri gerçekleştirdiği bilinmiyor.
Videoyu izleyen kişilerin bazıları yorumlarda kadının Left 4 Dead’de bir zombi gibi hareket ettiğini söyledi. Öte yandan videodaki kadını Kanadalı öğrenci Elisa Lam’e benzetti. Elisa Lam 2013 yılında Cecil Otel’de kaldı ve Los Angeles’a bir yolculuğa çıktığında ölü bulunmuştu.
Lam’in son görüldüğü anlarda ise otel asansörünün içindeki güvenlik kamerası görüntüleriydi. Lam olayı suç tarihinin çözülmemiş en büyük gizemlerinden biri olmaya devam ediyor.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER