00:59Yük treni alevlerin arasında kaldı! Kanada'da korkunç yangınAltınözü ilçesi Mayadalı Mahallesi'nde yaşayan Abdulkadir Akay'ın 5 ay önce kız evladı Hicran Akay dünyaya geldi. Kurban Bayramı'nın birinci gününde baba Akay, zatürre şüphesiyle evladı Hicran'ı Hatay Eğitim Araştırma Hastanesine getirdi.
İddiaya göre, bayramın üçüncü günü serviste tedavisi devam eden bebeğin serumunu kontrol etmek için odaya gelen hemşire, serum bölgesindeki sargıyı kesmeye çalıştığı sırada bebeğin sağ başparmağının üst kısmını da kesti.Evladının parmağının kesilmesinin ardından Akay ailesi, Mustafa Kemal Üniversitesi Hastanesine sevk edildi. Sevk edildikleri hastanede Hicran bebeğin, parmağı ameliyat edilerek yerine dikildi. Kızının tedavisinin devam ettiğini ifade eden baba Akay, olayın gerçekleştiği hastanede görevli hemşire hakkında şikayette bulundu.
"BEBEĞİMİN PARMAĞININ ÜSTÜNDE BEZ GİBİ ŞEY VARDI, HEMŞİRE ONU KESERKEN ÇOCUĞUN PARMAĞINI DA KESTİ"
Hastanede 5 aylık kız evladının tedavi edildiği esnada parmağının kesildiğini ifade eden baba Abdulkadir Akay, "Çocuğum 5 ay önce doğdu ve şu an 5 aylık bir kız babasıyım. Biz bayramın birinci günü hastaneye gittik. Çocuğum da zatürre şüphesi vardı ve orada tedavi gördük. Bayramın üçüncü günü zaten servisteydi ve saat 15.30 civarında hemşire çocuğun serumuna bakmak için odaya geldi. Serum çıkmıştı ve hemşire onu geri takmak için makas getirdi. Bebeğimin parmağının üstünde bez gibi şey var ve onu kesmek istedi. Hemşire onu keserken çocuğun parmağını da kesti. Ondan sonra olaylar gelişti. O hastaneden sevk alarak Mustafa Kemal Üniversite Hastanesine geldik. Bu hastanede tedavi görüyor ve parmak yerine dikildi. Parmağı iyileşme sürecinde devam ediyor. Kalıcı hasarı olup olmayacağı hakkında henüz bize bir bilgi verilmedi. İnşallah temennimiz bir hasar olmaz ve şimdi çok şükür yavaş yavaş iyileşiyor. Zatürre rahatsızlığı da düzeliyor. İnşallah yarın taburcu olacağız. Olay esnasında ben odada değildim, eşim odadaydı. Eşim beni aradı ve ben de hastaneye geldim. Savcılığa, polise gidip şikayette bulunduk. Dosya numarasını aldıktan sonra avukatım aracılığıyla mahkemeye de başvuracağım. Hastanelerle ilgili denetimler sıklaşsın. Kimsenin canı yanmasın, olmaması gereken bir olay oldu. Allah'tan tek dileğimiz çocuğumuzun iyileşmesidir" ifadelerini kullandı.
10:33Meclis Başkanı Kurtulmuş: Darbe geleneği tarihin çöplüğüne atıldı
14:55Cumhurbaşkanı Erdoğan: FETÖ'cülerin engellemeye çalıştığı Türkiye Yüzyılının inşası başlamıştır
02:41Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz Anma Töreni için TBMM'ye geldi
01:47Manisa'da orman yangınında alevler İzmir-İstanbul Otoyolu'na ulaştı
05:46Kreşte görülmemiş skandal! 5 yaşındaki çocuk kutuyu açtı, ölümden döndü: Bize büyük bir ders oldu
04:58Bir gün arayla iki evladını kaybetti! Kızının cenazesini beklerken 15 Temmuz'da oğlunu şehit verdi
00:23Kaza ucuz atlatıldı! Kıvılcımlar saçarak devrilen...
02:0615 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri Anma Yürüyüşü: Unutmayacağız, unutturmayacağız
00:57Evsiz adamın şaşkına çeviren birikimi! Paralar eskimesin ve fareler yemesin diye böyle saklamış
09:03Greenwood sonrası yeni hedef Süper Lig'den! Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali
10:55AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler: FETÖ'ye karşı uyanık olmalıyız
01:24DMM'den '15 Temmuz' mesajı: FETÖ'nün yöntemi değişse de amacı değişmedi
00:31İtalya Başbakanı Meloni'ye mecliste seçim şoku! 'Artık evine dön'
00:40Arnavutköy'de fabrika yangını! Ekipler sevk edildi
00:48Türk takımlarına duyulan sevgi Kuralsız Sokaklar'da
01:14Muğla'da orman yangını: Alevler lüks villa ve otellerin bulunduğu alana yaklaştı
01:43Ahbap soruşturmasında Haluk Levent'in ifadesi ortaya çıktı
00:26Caciki, baklavaki şimdi de pehlivanidis! Görüntüler Yunanistan'dan...
02:37EGM'den 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'ne özel video
00:40Acı yolculuk! Almanya'dan gelen ailenin otomobili takla attı: 3 ölü
00:49Haluk Levent adliyeye sevk edildi
01:00Dünya Kupası'nda ilk finalist İspanya! Fransa'yı 2 golle geçtiler
01:45AK Parti'den 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü paylaşımı
02:06Trump, Hürmüz Boğazı kararını değiştirdi! "İran'ın üzerine cehennem gibi gidiyoruz"
00:41Fenerbahçe Mason Greenwood transferini KAP'a bildirdi! İşte bonservis bedeli
00:29AFAD duyurdu: Kahramanmaraş'ta 4.2 büyüklüğünde deprem
03:49Emekli Korgeneral Zekai Aksakallı, şehit Ömer Halisdemir'in mezarını ziyaret etti
00:29Yeni doğan bebeği kaçırmaya çalışırken son anda yakalandı
00:40Gaziantep'te korkunç olay! Asansör aniden hareket etti; sıkışan kadın öldü