Oynatma Listesi
HABERLER

İstanbul'da kaçak su dolum tesisine baskın! Kapatıldı

Jandarma ekipleri tarafından İstanbul Şile'de orman yangınlarına önlem olarak yapılan rutin kontroller sırasında kaçak bir su dolum tesisine rastlandı. Çıkardığı kuyu suyunu İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraki olan markaya verdiği tespit edilen tesis kapatıldı. Detayları CNN TÜRK muhabiri Samet Güner aktardı.

Jandarma ekipleri Şile'de orman yangınlarına karşı kaçak yapılara operasyonlar düzenleyip, incelemelerde bulunuyordu. Yapılan incelemelerde ekipler kontroller esnasında ormanlık alanın içinde bazı yapıların olduğunu tespit etti.

Bölgenin incelenmesinin ardından ağaçların arasında su varilleri ve borular olduğu görüldü. Ekipler daha sonra boruların bir kaç metre ötesinde doğal kaynak su dolum tesislerine uzandığını belirledi.

KAÇAK BİR KAPI

Bunun üzerine baskın düzenleyen ekipler tesiste, kuyu suyuyunun arıtılarak kullanıldığını tespit etti.İddialara göre ağaçlar arasında kamufle edilmiş su artırma makinesinde kaçak bir kapı olduğu görüldü. Tesisdekilerle görüşen jandarma ekipleri işletmenin gerekli ruhsat ve çalışma belgelerini istedi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER