Oynatma Listesi
HABERLER

Kadıköy-Tavşantepe metrosundaki eli bıçaklı saldırgan yakalandı

Kadıköy-Tavşantepe metrosunda akşam saatlerinde bir kadına elinde bıçakla tehditler savuran saldırgan yakandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Kadıköy-Tavşantepe metro içerisinde bir kadın şahsı bıçakla tehdit ederek hakaretlerde bulunan şahıs yakalanmıştır" denildi. Öte yandan 20’ye yakın suç kaydı bulunan şehir eşkıyasının metro içerisinde maske takmadığı için saldırdığı kadının kendisini uyarması üzerine olayın yaşandığı öğrenildi.

İstanbul Kadıköy Tavşantepe durağında metro içerisinde elindeki bıçakla bir kadına saldıran ve hakaretlerde bulunup tehditler savuran saldırgan gece yarısı evinde yakalanıp gözaltına alındı. 20’ye yakın suç kaydı bulunan şehir eşkıyasının metro içerisinde maske takmadığı için saldırdığı kadının kendisini uyarması üzerine olayın yaşandığı öğrenildi.

Dün akşam saatlerinde yaşanan ve başka bir yolcu tarafından cep telefonuyla çekilip sosyal medyadan yayınlanan görüntüler büyük tepkilere neden oldu. Olay sonrası harekete geçen Kadıköy polisi kamera takibiyle önce kimliğini belirlediği saldırganın ardından tespit ettiği adresine gece 02.30 da baskın düzenleyerek kendisini gözaltına aldı.

20 ayrı suç kaydı bulunduğu ve 32 yaşında olduğu öğrenilen E.Y. isimli saldırganın yakalandığını duyuran İstanbul Emniyeti olaya ilişkin açıklamada yaptı.

“11.2021 günü Kadıköy-Tavşantepe metro içerisinde bir erkek şahsın, bir kadın şahsı bıçakla tehdit ederek hakaretlerde bulunduğu görülmüştür. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerince şahsı yakalamak için detaylı bir çalışma başlatılmıştır. Yapılan araştırmalarda, görüntüyü paylaşan şahsın mağdur şahıs olmadığı paylaşım yapan kişinin alıntı yaparak paylaştığı tespit edilmiştir. Çevrede yapılan çalışmalar sonucu görüntülerdeki şahsın E.Y.(32) olduğu tespit edilmiştir. Yapılan çalışma sonucu şahıs 02:30 sıralarında yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şüpheli şahsın yapılan incelemesinde (20) adet suç kaydının olduğu anlaşılmıştır. Yakalanan şahıs hakkında adli tahkikat başlatılmıştır.

20 SUÇ KAYDI

Kadıköy ilçe Emniyet Müdürlüğü’nde işlemleri devam eden zanlı bu sabah adliyeye sevk edilecek. Yakalanan şasın ; “Kullanmak için Uyuşturucu Madde Bulundurma, Uyuşturucu Madde Ticareti, Kasten Yaralama, Tehdit, Hakaret, Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma ve Mala Zarar Verme” suçlarından 20 ayrı suç kaydı bulunduğu belirlendi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER