Oynatma Listesi
HABERLER

Kafa kafaya dehşet! Yaralılar yola saçıldı

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde, iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 2'si ağır 8 kişi yaralandı. Sağlık görevlilerinin ilk müdahalesini yaptığı yaralılar, ambulansla Sarıkamış İlçe ve Kars Devlet Hastanelerine kaldırıldı.

Kaza, öğle saatlerinde Sarıkamış ilçesi Alisofu köyü mevkiinde meydana geldi. Sürücülerinin kimliği tespit edilemeyen 04 AAJ 622 ve 34 DDJ864 plakalı otomobiller kafa kafaya çarpıştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi.

Araçta sıkışan yaralılar, itfaiye ekiplerince çıkarıldı. Sağlık görevlilerinin ilk müdahalesini yaptığı yaralılar, ambulansla Sarıkamış İlçe ve Kars Devlet Hastanelerine kaldırıldı. 

Kazada, sürücüler ile araçlardaki Naima Kuşlu, İbrahim Halil Kuşlu, Gülsen Erdemir, Yusuf Eymen Azmaz, Mertcan Çeliktürk, Oya Çeliktürk ile ismi öğrenilemeyen bir kişi yaralandı. 

Yaralılardan 2'sinin durumunun ağır olduğu bildirildi. Kazada ağır yaralanan Yusuf Eymen Azmaz ile Halil Kuşlu'nun da hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. 

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER