Oynatma Listesi
HABERLER

Kilyos açıklarında balıkçı teknesi ile tanker çarpıştı!

Son dakika haberine göre, Kilyos açıklarında bir balıkçı teknesi ile tanker çarpıştı. kazanın ardından batan balıkçı teknesindeki 6 kişiden 3'ü kurtarılırken 3 balıkçı ise ekipler tarafından aranıyor.

Gelen son dakika haberine göre, Karadeniz'de Kilyos açıklarında balıkçı teknesi ile tanker çarpıştı. Rus bandıralı 140 metrelik kimyasal madde ve petrol taşıdığı belirtilen Glard-2 isimli tanker, bir balıkçı teknesine çarptı. Çarpmanın etkisiyle balıkçı teknesi battı. Teknedeki 6 balıkçıdan 3'ü kurtarıldı kayıp olan 3 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor. Bölgedeki balıkçı tekneleri de arkadaşlarını arama çalışmalarına katılıyor.

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, "İstanbul Kilyos açıklarında bu sabah saat 06.35 sıralarında Rus bayraklı GLARD 2 isimli tanker gemisi ile Türk bayraklı Dursun Ali Coşkun isimli balıkçı gemisi çarpışmış; çarpışmadan dolayı Türk bayraklı balıkçı gemisi batmıştır. Gemide bulunan 6 vatandaşımızın 3'ü balıkçılar tarafından kurtarılmış, diğer 3 vatandaşımız için arama ve kurtarma çalışmaları Kıyı Emniyeti ve Sahil Güvenlik ekipleri tarafından sürdürülmektedir" denildi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER