Oynatma Listesi
KIRMIZI BANK

Kırmızı Bank 80. Bölüm (6- 12 Nisan 2020)

Herkese merhabalar bugün günlerden Kırmızı Bank! O zaman hadi bakalım geçmişte bu hafta başımıza neler gelmiş…

Amerika’da yaşayan 4 yaşındaki kız çocuğu buzlu meşrubat isteyince gece 3'te tek başına dışarı çıkıp otobüse bindi. Küçük kızın macerası otobüs şoförünün polise haber vermesiyle yarım kalalı 5 yıl oldu.

Bu sevimli ayılar yiyecek karşılığında turistlere iki ayak üzerinde yürüme gösterisi yapalı 4 yıl oldu. İrlandalı fotoğrafçı Paul Brennan drone kullanarak koyunların nasıl güdüleceğini keşfedeli 5 yıl oldu.

Gülşen, 23 derece sıcaklıkta bebek'te kürküyle objektiflere takılalı 4 yıl oldu.

Sevimli maymunun otomattan içecek alması, izleyenleri hayrete düşünüyor. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde bir maymun kendisine verilen bozuk para ile otomattan içecek alalı 5 yıl oldu.

Sivas'ta yaşayan Kübra Korkmaz, evlerde düzenlenen altın günlerini devletten aldığı destekle açtığı işletmeye taşıyarak Türkiye’de ilk kez ‘gün evi’ açalı 2 yıl oldu.

ABD'li genç kadın tam 6 yıl boyunca saçlarını yıkamadı ve bu deneyimini bir dergiye anlattı. Kadın, 6 yılın sonunda saçlarının çok sağlıklı bir hale geldiğini söyleyeli 5 yıl oldu.

Yyetenekli bir köpek tezgâhtarlık yapalı 6 yıl oldu.

Polonya'da gerçekleşen bir düğünde damat ecel terleri döktü. Geleneğe göre oynanan oyunda damat, tek sıra halinde dizillerek oturan kadınların bacaklarını elleyerek gelini bulmaya çalışalı 5 yıl oldu.

Mumu söndürmek için uğraşan sevimli kızın görüntüleri internette fenomen olalı 5 yıl oldu.

Bursa'da düzenlenen bilim şenliğinde sergilenen robot usta müzisyenleri aratmayacak şekilde piyano çalalı 1 yıl oldu.

Bir düğünde çiftlerin alyanslarını götürmek için havaya bırakılan baykuş yüzükleri götürmek yerine camdan kaçmaya çalışalı 3 yıl oldu.

İngiltere'de evinde beslediği kedinin yakaladığı fareyle çatıdan ilginç figürler sergilemesini fotoğraflayan vatandaş, ülke basınında haber olmayı başaralı 5 yıl oldu.

Tayland’da bir fil evinde, kısa süre önce dünyaya gelen bir yavru filin ilk banyo görüntüleri ilginç olduğu kadar komik görüntülere de sahne olalı 6 yıl oldu.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER