Oynatma Listesi
HABERLER

Kırmızı Bank 84. Bölüm (4 - 10 Mayıs 2020)

Herkese merhabalar bugün günlerden Kırmızı Bank

 

Bir televizyon programında yayına telefonla bağlanan izleyici kadın Alişan’a evlenme teklifi edeli 5 yıl oldu.  

ABD'de yapılan bir araştırma dünyanın uyku alışkanlıklarını ortaya koydu. En az uyuyan ülke Japonya en çok uyuyan ülke ise Hollanda olalı 4 yıl oldu.

Dünyaca ünlü rock grubu U2 Newyork metro istasyonunda sürpriz bir konser vererek hayranlarını şaşkına uğratalı 5 yıl oldu.   

Değişim programına katılan evsiz bir Amerikalı ufak değişimlerle insanların nasıl gözükebileceğini göstereli 4 yıl oldu.   

Dünyanın en zeki insanları arasında gösterilen Albert Einstein’ın yıllardır saklanan beyin parçacıkları bir müzede sergilenmeye başlayalı 5 yıl oldu.  

2. Dünya Savaşı'nın efsane savaş uçağı Spitfire’nin kadın pilotlarından biri olan Joy Lofthouse Spitfire’a son uçuşundan 70 yıl sonra yeniden kokpite gireli tam 5 yıl oldu.

Şafak Sezer tedavi gördüğü hastanede yatmak istemeyince, hava alıp yürümesi için hastane bahçesine çıktığı anda yanındaki görevliyi iterek hastaneden kaçmaya çalışalı 4 yıl oldu.   

Avusturalya’nın Victoria kentindeki hastanenin güvenlik kameraları, bir koalanın hastanenin acil servisine yaptığı beklenmedik ziyareti kaydedeli 5 yıl oldu.

Hapşırığıyla annesini korkutan minik pandanın sevimli görüntüleri sosyal medyanın en çok izlenenleri arasında yerini alalı 3 yıl oldu.   

Bir yemek yarışmasında sözünün sık sık kesilmesine sinirlenen sunucu Onur Büyüktopçu, yarışmacılardan Murat’ı programdan kovalı 2 yıl oldu.   

Bir leylek gölgesiyle kavga edeli 6 yıl oldu.

 

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER