Oynatma Listesi
KIRMIZI BANK

Kırmızı Bank 9. Bölüm (9 Ocak 2020)

Melis Öztop'un sunumuyla Kırmızı Bank, geçmişte yaşanan ilginç olayları eğlenceli bir bakış açısıyla yeniden yorumluyor. Bakalım takvimler 9 Ocak'ı gösterdiğinde geçmişte neler olmuş...

Rize'nin İkizdere ilçesinde düzenlenen kayak şenliğinde yörede 'LazBoard' adı verilen tahtalar ile yapılan kayak sırasında komik görüntüler ortaya çıkalı 7 yıl oldu.

Barbie bebek Ken'e benzemek için 2 milyon lira harcayan 34 yaşındaki Rodrigo Alves yeni görüntüsüyle kameraların karşısına geçeli 2 yıl oldu. Sadece tipini değil, giyim şeklini de Ken'e benzetmeye çalışan Alves, yıllardır vücudunu değiştirmeye çalışıyor ve bunun için de yaklaşık olarak 2 milyon 40 bin tl harcadı.

Sosyal medya paylaşımlarıyla dünya çapında tanınan Nusret, İbrahim Tatlıses'in taklidini yaptığı halay performansıyla beğeni rekoru kıralı 2 yıl oldu. Edirne'de alternatif cadılar bayramı , 'Bocuk Gecesi' kutlanalı 7 yıl oldu.

Adana'da bir genç, arkadaşlarına kızarak fırlattığı telefonun takılı kaldığı palmiye ağacına çıkıp mahsur kalalı 6 yıl oldu.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER