;
Oynatma Listesi
HABERLER

Mardin’de ilginç hırsızlık! Kapı önündeki ayakkabıyı numarasına bakarak çaldı

Mardin’de pes dedirten bir hırsızlık olayı yaşandı. Apartmana rahatça giren şüpheli, daire önündeki ayakkabıyı gözüne kestirdi. Ancak yaptığı hareket herkesi şaşırttı. Ayakkabıyı almadan önce numarasını kontrol eden şüpheli, beğendiği çifti poşete koyup kayıplara karıştı.

Mardin’in Kızıltepe ilçesindeki apartmana giren şüpheli, daire kapısı önündeki ayakkabının numarasını kontrol edip poşete koyarak uzaklaştı. O anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, sabah saatlerinde, Kızıltepe ilçe merkezinde bir apartmanda meydana geldi. Kimliği henüz belirlenemeyen kişi, kapısı açık olan apartmana girip bir dairenin önüne geldi.

Kapının önündeki ayakkabının numarasını kontrol eden şüpheli, ardından poşete koyup apartmandan çıktı. Sabah ayakkabısını bulamayan ev sahibi, güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyince hırsızlığı fark etti.

Ev sahibi, şüpheli hakkında polise şikayette bulundu. Şüphelinin hırsızlık yaptığı anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

GÜNCELLEME
DETAYLARI GÖSTER