02:30Hafta sonu yurdun büyük bir bölümünde yağış bekleniyorÖzel’in mitingdeki açıklamalarını hedef alan Bahçeli, "Tek kelimeyle hezeyanname nutku, hezimet ve hüsran numunesidir" ifadelerini kullandı.
Bahçeli'nin açıklamasından öne çıkanlar şöyle; Siyasi dağınıklığın simge ismine dönüşen CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Aydın Mitingi’nde yaptığı konuşma tek kelimeyle hezeyanname nutku, hezimet ve hüsran numunesidir. CHP Genel Başkanı’nın her sözü yalan ve yamuk, her iddia ve ifşası yaban ve yanıltıcıdır.
Türk siyaset ve demokrasi kültürü pişkince, daha ötesi pervasızca tahrip edilmektedir. Önemle ve özellikle ifade etmek gerekirse; CHP’li belediyeler etrafında dönen rüşvet çarkları, işleyen yolsuzluk şantiyeleri, genişleyen kirli ilişkiler ağı, çıta yükselten haksız kazançlar sarmalı, yaygınlaşan gayri meşru para trafikleri bütün netliğiyle ortada ve gündemin başköşesindedir.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı siyasi ikbal gayesiyle araçsallaştıran, yapılan ihalelerden alınan astronomik rüşvet paralarını adına “Sistem” denilen mekanizmada toplayan şahsın ve çetesinin adeta bir soygun düzeni kurduğu bütün vahametiyle meydandadır.
CHP Genel Başkanı’nın, toplanan maddi delilleri ve etkin pişmanlıktan istifade eden şahsıların çarpıcı itiraflarını karalayıp onu bunu suçlamak yerine Türk yargısının işleyişine yardımcı olması, CHP’nin düştüğü derin bataklıktan gerçeklerle yüzleşerek ve özeleştiri yaparak çıkmayı denemesi siyasi akıl ve ahlaka en uygun seçenektir.
"YOLSUZLUK VE RÜŞVET MÜDAFAASI CHP GENEL BAŞKANI’NA HİÇBİR ŞEY KAZANDIRMAYACAK"
Suçluların telaşıyla yolsuzluk ve rüşvet müdafaası CHP Genel Başkanı’na hiçbir şey kazandırmayacak, hiçbir şey de katmayacaktır.
CHP’nin yönetimde olduğu belediyelerde aleni şekilde kurulan haram ve hırsızlık saltanatının devlete ve millete karşı açılan şer ve şekavet cephesi olduğu artık inkarı mümkün olmayan bir olgudur.
Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devletidir. Hukukun üstünlüğü her Türk vatandaşı için bağlayıcıdır. Bunun hilafına veya buna aykırı tavır, tutum ve eylemsel siyasi hareketler elbette yok hükmündedir.
Güneşin balçıkla sıvanacağını düşünenler, mitinglerle milletimizin aldatılacağını hesap edenler hem ufuksuz bir kafanın, hem şuursuz bir aklın, hem de huzursuz bir vicdanın dibindedir.
Milliyetçi Hareket Partisi görülen ve yürüyen davaların bir an evvel adalet ruhuna muvafık halde sonuçlanmasını, doğal olarak objektif hükmün açıklanmasını arzulamaktadır.
Uzayan ve uzatılan soruşturma ve kovuşturmaların siyasi istismara maruz kalması, organize yıpratma kampanyalarına uğraması, kutuplaşma dinamiklerini tetiklemesi kaçınılmazdır.
CHP Genel Başkanı’nın ve CHP menşeli suç örgütünün nasıl bir cendereye kapıldığı, nasıl bir çıkmaza sürüklendiği bellidir, bilinmektedir.
"SELAHATTİN YILMAZ ÜLKÜDAŞIM VE DAVA ARKADAŞIMDIR"
Özgür Özel’in Aydın’daki konuşmasında Selahattin Yılmaz ismini “kiralık katil ve suikastçı” diye lanse etmesi, partimiz üzerinde spekülasyona yeltenmesi ayıplı ve alçalmış bir dilin sonucudur. Selahattin Yılmaz ülküdaşım ve dava arkadaşımdır.
Hiçbir ülkücü kiralık katil, suikastçı, hain ya da gayri meşru olarak tanımlanamaz, böyle de adlandırılamaz.
Selahattin Yılmaz ismini temel alarak MHP’ye ayar verildiğini iddia etmek ise çok ağır bir bühtan, dayanaksız ve mesnetsiz bir uydurmadır. Kaldı ki MHP’ye ayar ve istikamet vermek hiç kimsenin yapabileceği bir şey değildir. Ezcümle ve tekraren Selahattin Yılmaz ülküdaşım ve dava arkadaşımdır.
İnanıyorum ki, masum ve suçsuz olduğu da süreç içinde anlaşılacak ve açığa çıkacaktır. Özgür Özel’e tavsiyem, dava arkadaşlarımızı diline dolamaktan vazgeçip kol ve göz mesafesinde bulunan, hatta epey kalabalık halde bulunan hırsız yoldaşlarıyla meşgul olması, eğer bir işbirliği içinde değilse bu zevata kafa yormasıdır."
00:41Öykü Serter ifade vermek için adliyeye geldi
01:28Fethiye'de vicdan sızlatan olay! Fenalaşıp yere yığılan gencin parasını çaldı
00:31Kahramanmaraş’ta plastik fabrikasında yangın
01:21Aynı anda başladı! 3 ilde orman yangını
01:452027 yılı hac kurası, Ankara'da çekildi
12:57Fenerbahçe'de Oosterwolde'nin alternatifi Süper Lig'den! 'Transfer teklifler var'
01:03'Güvenli ödeme' tuzağına büyük operasyon! Milyonluk vurgun ortaya çıktı
01:22Ahbap soruşturmasında yeni dalga! 5 ünlü isim ifade verecek
03:23CHP kulislerinde yeni parti hareketliliği! Gözler toplu istifalarda: 75 mi, 93 mü?
00:14Yasemin Kay Allen'dan mimik şov
01:41LGS'de 500 tam puan aldılar! İki öğrencinin tercihi de aynı okul oldu
01:01Daha 17 heyecan, macera ve enerji demek
00:18Cezaevine uyuşturucu taşıyan 'kurye kedi' yakalandı! Üzerindeki düzenek şaşkına çevirdi
02:12Bir bilezik hayatını değiştirdi: Bankaya koydum, eve bile güvenemiyorum
00:15Ankara'da eğitim helikopteri düştü
00:34Uygulamada başka, taksimetrede başka fiyat! İstanbul'da ortalığı karıştıran tarife
01:42Herkes gördü, kimse cesaret edemedi! 18 yaşındaki Harun hayatını kaybetti
02:54Avcılar'da başıboş yılkı atları! Çöpten besleniyor, yolları kapatıyorlar: Tehlike büyüyor
00:36Kütahya'da yolcu otobüsü bariyerlere çarpıp devrildi! Çok sayıda yaralı var
01:22Altın tırmanışa geçti! İşte sert yükselişin 2 nedeni
02:18Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Asensio sözleri: Dün akşam sordum
00:13Fabrikaya atmaya çalıştığı patlayıcı elinde patladı
00:14Rize’de vatandaşı ayı kovaladı, o anlar kameraya yansıdı
01:00Esenyurt'ta kontrolsüz şerit değiştiren 2 hafriyat kamyonu kamerada
00:36Ayşe Nazlı'dan duygusal paylaşım! Babası Reha Muhtar'ın doğum gününü unutmadı
01:21Trabzonlu dede torunu için YKS'ye girdi, birincilik gururu yaşadı
00:28Jandarma keskin nişancısının sosyal medyada paylaşılan atış videosu beğeni topladı
00:17Elazığ’da 3 kişinin yaralandığı kaza kamerada
00:31Pendik'te otomobilin dereye uçtuğu kaza kameralara yansıdı