Oynatma Listesi
HABERLER

Milliyet'te Gündem (4 Ekim 2020)

İşte Türkiye'de ve dünyada gündemin öne çıkan başlıkları...

Ermenistan Azerbaycan'ın Gence şehrine füzelerle saldırdı

Azerbaycan'ın en büyük ikinci kentte bazı evler vuruldu, can kaybı ve yaralılar var. Bakü yönetimi, sivil yerleşimleri hedef alan Ermenistan'ın çatışma bölgesini genişlettiğini bildiriyor.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Cebrail kentinin işgalden kurtarıldığını duyurdu

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Cebrail kentinin ve birkaç köyün Ermenistan ordusunun işgalinden kurtarıldığını duyurdu.

Kalleş saldırı sonrası Bahçeli'den Nahçıvan'a flaş çağrı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ermenistan'ın, Azerbaycan'ın en büyük kentlerinden birisi olan Gence'ye yönelik saldırısına ilişkin, 'Katil ve terör devleti olan Ermenistan’ı nefretle lanetliyorum. Yılanın başının mutlaka ezileceğine inanıyorum. Bu gelişmeler karşısında, Nahçivan Özerk Cumhuriyeti’nin Azerbaycan Cumhuriyeti’ne katılması şarttır, tarihi zorunluluktur, çok acil bir ihtiyaçtır, deyim yerindeyse hayat memat konusudur' dedi.

Umre ziyaretleri yeniden başladı

Suudi Arabistan yönetiminin koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 6 ay ara verdiği umre ziyaretleri yeniden başladı.

Çalışanlar dikkat! Yargıtay'dan ihbar tazminatı kararı

Yargıtay, evlilik sebebiyle istifa eden işçiye hem ihbar hem de kıdem tazminatı ödenmesi gerektiğine hükmetti. Yüksek Mahkeme, emsal nitelikteki kararıyla evlilik sebebiyle istifa eden genç kızların herhangi bir maddi kayıp yaşamasını engelledi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER