02:42Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'kiralık konut' açıklaması: Başvurular 14 Eylül'de başlıyorGençlerbirliği-Fenerbahçe maçında, ev sahibi takımın tribününde babasıyla maçı izleyen minik Fenerbahçe taraftarının formasının çıkarttıran Şenel Akdemir, sadece uyardığını ve ailenin olayla ilgili şikayette bulunmadığını belirterek, "Hem çocuğu hem babasını korumak adına da yaptım bunu. Gönülleri, kalpleri kırıldıysa, bundan dolayı incindiyse, başımın üzerinde yerleri var" dedi.
Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Gençlerbirliği ile Fenerbahçe, 15 Ağustos Cumartesi günü Eryaman Stadı'nda karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Gençlerbirliği tribününde babasıyla izleyen 4 yaşındaki çocuğun üzerindeki Fenerbahçe forması, taraftarın tepkisi üzerine çıkarıldı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, sanal medyada tepki toplayan olayla ilgili soruşturma başlattı. Bu kapsamda gözaltına alınan Şenel Akdemir, çıkarıldığı mahkemece ev hapsi adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.
'EN UFAK BİR TEMASIM OLMADI'
Akdemir, Fenerbahçeli minik taraftara hiçbir şekilde temasının olmadığını belirterek, "Bana tribünde Fenerbahçelilerin aramızda olduğu söylendi. Ben de babayla oğlu gördüm. Babaya söylediğim tek şey; 'Ya dışarı çıkın ya da formayı çıkarın.' Başka bir temasım, başka bir konuşmam olmadı. Videoların devamında da zaten hiç oraya dönük bir konuşmam ya da bir diyaloğum olmadı. 35 senedir bu tribündeyim. Orada sağ olsun komiser yardımcısı arkadaşımız, gerginliği engellemek adına güzel bir öngörü ve nezaketle çocuğu aldı" dedi.
Minik taraftarın babası ile emniyette de karşılaştıklarını ifade eden Akdemir, "Çok kibar bir adam. 'Minicik bile kalbini kırdıysam, hakkınızı helal edin' dedim. Yani benim orada kendi tribünüme hem arka taraftan hem ön taraftan gelen hezeyana karşı konuşmalarım var. O kadar çok gürültü vardı ki. Mecburen sesli konuşmak zorundasınız. İster istemez sizin vücut dilinize yansıyor. Yani benim adamcağızla, çocuğa en ufak bir temasım olmadı. Zaten öyle olsa polis var orada, müdahale eder" ifadelerini kullandı.
'DIŞARIDAN VİDEOYU GÖRSEM AYNI TEPKİYİ GÖSTERİRİM'
Tribündeki bazı taraftarların maçlarda ani tepkiler gösterebileceğini belirten Akdemir, "Maçta da çok gergin bir ortam vardı. Ben de bu tribünün ağabeyiyim ve orada uyarmak istedim. Çünkü yasal olarak rakip forma ile karşı tribüne giremezsiniz. Kapıda da güvenlik arkadaşlar çıkarttırmış ama içerde tekrar giydirmiş baba. Kaldı ki o çocuk komiserimin eline geldiği zaman ben bir rahatladım. Çünkü aşağıdan tepkiler vardı. Benim kimseyi küfrettiğim, vurduğum, dokunduğum 35 senedir görülmemiştir. Zaten çekilen videolarda bile hiç dokunmadığım zaten bariz görünüyor. O ilk videoyla birlikte bunlar patladı; devamı yok. Ben de dışarıdan o videoyu görsem aynı tepkiyi gösteririm. Ama hiçbir şey göründüğü gibi değildir bu hayatta. Hakikaten böyle; filmlerde bile yaşanamayacak bir şeyin içerisine düştüm. Benim yaşam felsefemde böyle bir şey yok. Öylesine ithamlara maruz kaldım ki yani benim de bir ailem var. O tribündeki tüm çocuklar benim evladım. Tribünden tepki olmasın diye ben onları teskin ediyorum" dedi.
'MİNİK TARAFTARA HEDİYE VERMEK İSTİYORUM'
Akdemir, babalık refleksi ile hareket ettiğini ifade ederek, "Hem çocuğu hem babasını korumak adına da yaptım bunu. Gönülleri, kalpleri kırıldıysa, bundan dolayı incindiyse, başımın üzerinde yerleri var. Çocuğun babası emniyette ifade verdi. Görüntülerde de ortada. Herhangi bir söz; küfür, hakaret, bir şiddet, fiziksel temas yok. O yüzden şikayetçi olmadı. Gençlerbirliği çok nezih bir kurum, çok nezih bir kültürümüz var. Yani ben şahsen aileyi davet ederim. Miniğe de hediye vermek istiyorum. Derneğim, kulübüm bu konuda öncü olursa çok da mutlu olurum. Başımın üstünde yerleri var" ifadelerini kullandı.
01:36Kocaeli'de çürümeye bırakılan Ahbap deposundaki yardım malzemeleri görüntülendi
01:37Minik Mavi'nin hayatını kaybettiği kazanın görüntüleri ortaya çıktı
00:12Doktoru bıçakladı, intihar girişiminde bulundu
01:35Ahmet Davutoğlu adliyede! ‘Cumhurbaşkanına hakaret’ suçlamasıyla ifade verdi
00:23Kentte şaşırtan manzara! Yaz ortasında kar yağdı
06:11Serhat Kılıç'a duygusal veda!
04:49TOKİ’den dar gelirliye müjde! 15 bin kiralık konut için geri sayım başladı
00:26Serhat Kılıç'a veda! Acılı babanın en zor sınavı
05:32950 milyon TL'lik nakit çekim! Ahbap soruşturmasında 5. dalga operasyonun detayları belli oldu
01:03‘Haysiyet bana çiçek gibi geldi’
02:05Teoman katil mi oldu? - Daha 17
01:29Daha 17 16. Bölüm Fragmanı
00:21Kadın kılığına girip 8 yıl boyunca kaçtı! İnanılmaz firar Kadıköy'de son buldu
02:15Boşanma ve nafaka düzenlemesi hayata geçiyor! Bakan Gürlek'ten açıklama
03:01Serhat Kılıç'a veda! Sevgilisi gözyaşlarına boğuldu
02:52Çift kol nakli sonrası hayatı değişmişti! 10 yıl sonra gelen karar şaşkına çevirdi: Burada komik bir durum var
02:36Aras, kardeşini buldu!
02:10Kömürlükte başlayan hayal! Memurdu, patron oldu: Çocukluk hayalimdi
00:38Karşı şeritteki iki otomobile çarptı! Ölü ve yaralılar var
02:01Türkiye'de en zor ulaşıma sahip ilçesinin kaderini değiştirecek proje: Biz oraya 'saklı bahçe' diyoruz
00:34Fenomen Çağla Öz’ün kınasında altın şov! Öyle takılar taktı ki tırnakları bile görünmedi
00:25Binada hasar meydana geldi! Sağanak yağış...
01:56Türkiye'den 'toryum' hamlesi! TENMAK ile Danimarkalı şirket mutabakat zaptı imzaladı
04:48Kaşif Kozinoğlu'nun ölümüyle ilgili soruşturmada 11 şüpheliye işlem
00:40Alevler rüzgarla yayıldı! 2 kentte orman yangını alarmı
00:20Pendik'te iki otomobilin çarpışması kamerada
02:03Bakan Kurum'dan Akdeniz'deki çevre koruma faaliyetlerine ilişkin paylaşım
01:05ABD'de uçak pistten çıktı ve alev aldı
02:36Darbedilen kadını kurtarmak isteyen gencin bıçaklı saldırıya uğradığı anlar kamerada