02:01Cumhurbaşkanı Erdoğan: Aileye saldırı beka meselesidirBarajda fotoğraf çektirmeye giden vatandaşların ihbarı üzerine bulunan kadın cesedinin, Tufanbeyli'de pavyonda çalışan Bahar Aksüt'e ait olduğu tespit edilmişti. Yapılan incelemede genç kadının 8 yerinden bıçaklandıktan sonra baraja atıldığı belirlenmişti.
Olayı derinleştiren jandarma ekipleri, cinayetin şüphelisinin Yeni Cami Mahallesi Muhtarı, evli ve 2 engelli çocuk babası 44 yaşındaki Mustafa Arıkan olduğunu ortaya çıkardı.
İddiaya göre Arıkan ile Aksüt arasında gönül ilişkisi bulunduğu, bu ilişkiden hamile kalan genç kadının 7 aylık olduğu öğrenildi.
BEBEĞİ İSTEMEDİ
Durumu öğrenen muhtarın ailesinin bebeği istemediği, Arıkan'ın da Aksüt'e bebeği aldırması için baskı yaptığı öne sürüldü.
Cinayetin, 22 Şubat günü gece işlendiği belirlendi. İddiaya göre Arıkan, arkadaşı Vural Ö. ile birlikte Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesine giderek Bahar Aksüt ve arkadaşı Kader K.'yi (25) alıp Tufanbeyli'ye getirdi.
Daha sonra Kader K. ve Vural Ö. (37) evde kalırken muhtar Bahar Aksüt'ü alarak Kürebeli Yaylası'ndaki baraj kenarına götürdü.
Burada genç kadına bebeği aldırmasını isteyen Arıkan, olumsuz yanıt alınca sinirlenerek 7 aylık hamile Aksüt'ü, 8 yerinden bıçaklayarak öldürdü.
"CESET BULUNMASIN DİYE BUZU KIRIP GENÇ KADINI BARAJA ATTI"
Muhtar, genç kadını öldürdükten sonra cesedin bulunmaması için baraja atmayı denedi. Ancak baraj soğuktan dolayı buz tuttuğu için atamadı. Bunun üzerine araçtan balyoz alarak buzu kırıp genç kadını baraja attı. Daha sonrada Kader K. ve Vural Ö.'nün olduğu eve geldi. Bir süre sonra muhtar cesedin dışarı çıkacağını düşünerek Vural Ö. ve Kader K.'yi alıp olay yerine gitti.
Muhtar cesedi attığı yere bakıp genç kadının yüzeye çıkmadığını görünce tekrar Tufanbeyli'ye döndü.
TANIĞI DA ÖLDÜRECEKTİ
Cinayete tanık olan Kader K.'yi de öldürmek isteyen zanlının, genç kadının yalvarması üzerine bundan vazgeçtiği ileri sürüldü.
Cesedin bulunmasının ardından harekete geçen jandarma ekipleri, muhtar Mustafa Arıkan ile birlikte olayla bağlantılı çok sayıda kişiyi gözaltına aldı.
Arıkan'ın sorgusunda cinayeti itiraf ettiği, olayı Vural Ö. ile Kader K.'nin de bildiğini söylediği öğrenildi.
Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen muhtar Mustafa Arıkan "kasten öldürme" suçundan tutuklanırken, diğer iki şüpheli "yardım ve yataklık" suçlamasıyla cezaevine gönderildi.
02:066 ton altını İsviçre'de rehin kalan iş insanı Sait Ali Bayrak: O varlıklar Elazığ'a gelecek!
00:34Bakan Bayraktar: TPAO ile TotalEnergies arasında stratejik bir mutabakat zaptı imzalandı
02:22Tatilde tanıştılar, Türkiye’de evlendiler! Koreli geline Türk düğünü
00:30Küresel Sumud Filosu gücünü artırarak Barselona'dan Gazze'ye doğru yola çıktı
00:32Hürmüz Boğazı'ndan gemi geçişleri ateşkes sonrası yüzde 10 geriledi
00:37'Yardım edelim' diyerek yanaşıp alkolün etkisindeki kişiyi hedef aldılar
00:15Çatalca’da yaşlı vatandaşı hedef aldılar! 'Polisim' diyerek 1.5 milyonluk ziynet eşyası çaldılar
01:18Hüsamettin Cindoruk'un cenazesinde soğuk rüzgarlar! Kılıçdaroğlu, Özel'in elini sıkmadı
00:32Dilencinin üzerinden çıkan para şaşırttı! Günlük kazancı dudak uçuklattı
09:51Galatasaray'da uykuları kaçıracak senaryoyu Nevzat Dindar açıkladı! 'Taş üstünde taş kalmaz'
03:06Amasya'da 11 yıl sonra aynı evde, aynı facia yaşandı! Baba ve oğlu ölü bulundu
01:05Sivasspor tesisleri önünde kaza! 4'ü futbolcu 6 kişi yaralandı
03:35Yaşlı kadın ‘evimi kaybettim, üzerimde hiç param yok’ dedi… Türkiye’nin gönlünü fetheden taksici
01:43Uzak Şehir'de 'Sadakat' sınavı! 'Meryem'i konağa getir'
01:06Düzce’de ilginç anlar! Hareket halindeki otomobile konan karga, sürücünün omzuna kadar geldi
00:55Mardin Süper Amatör Lig’de ortalık karıştı! Rakibinin başına tekme attı, elmacık kemiğini kırdı
01:17Kağıthane’de gece yarısı silahlı dehşet! İş yeri kurşunlanan mağdur: 'Eşimin sevgilisi yaptı'
01:06Kurban pazarının devi: Fiyatı duyanlar iki kere bakıyor: Neredeyse bir araba fiyatı'
01:00İnşaat demirleri otomobilin ön camından içeri girdi!
03:09Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunuyor
01:17Selma Konak paylaştı! Volkan Konak’ın minik kızı sesiyle büyüledi
00:45Ümraniye’de gece yarısı gasp dehşeti! Çifti araçtan indirip otomobili çaldı
00:18Artvin’de kar ve buzlanma faciası! Ambulans uçuruma yuvarlandı: 1 ölü, 4 yaralı
01:04Uzak Şehir'de Meryem düğümü! 'Neyle tehdit ettin kızı?'
01:30Tam bir Karadeniz zekası! 10 yaşında aklına koydu, 35'inde yaptı: 'Köyde sembol gibi oldu'
01:13Antalya’nın Demre ilçesi açıklarında 4.7 büyüklüğünde deprem
01:34Kolunda serum elinde zurna! Acil serviste ilginç görüntü: 'Acımı hafifletiyor'
00:58Tam 4 gündür yağıyor! Kar kalınlığı 60 santime ulaştı: ‘Kış geri döndü’
00:55Barış Arduç'un zaferi: Jiu-Jitsu şampiyonasında altın madalya kazandı!