Oynatma Listesi
HABERLER

Müteahhit, pusuya yatıp hırsızı suç üstü yakaladı

Bolu'da, müteahhit Serkan Çakır, günlerdir inşaatına dadanıp demir çalan hırsızı pusu kurarak yakaladıktan sonra fotoğrafını çekip polise teslim etti.

Bolu'da müteahhit Serkan Çakır, Aktaş Mahallesi'nde devam eden bina inşaatından hurda malzemelerin eksildiğini fark etti. Çakır, 1 hafta boyunca geceleri geç saatlere kadar inşaatın çevresinde otomobilin içinde bekledi. Adeta inşaata pusu kuran Çakır, önceki gece inşaatına birinin girdiğini gördü. Çakır, takip ettiği kişiyi kucağında inşaat demirleri olduğu sırada yakaladı. Suç üstü yakaladığı hırsızın fotoğrafını çeken Serkan Çakır daha sonra durumu polise haber verdi. Gözaltına alınan hırsızlık şüphelisi emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Hırsızlık şüphelisi "Açık alandan hırsızlık yapma" suçlamasıyla çıkarıldığı nöbetçi mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Elinde delil olmasını istediği için hırsızlık şüphelisinin fotoğrafını çektiğini söyleyen Serkan Çakır,
"1 haftadır buradaki hurdaları, demirleri alıyorlardı. Önceki akşam da beklerken burada birisinin dolaştığını gördüm. Ben de takip ettim. Buradan çuvalı alıp doldururken yakaladım. Sözlü tartışma oldu. Çuvalı attı. Polisi aradık. Ben de fotoğrafını çektim. Kaçamadı. Hemen polis geldi. Gözaltına aldılar. Burada 1 hafta gece geç saatlere kadar bekledim. En sonunda yakaladım." dedi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER