01:59Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tüm kurumlarımız teyakkuzdaOlay, Yılmaz Çetintaş Anadolu Lisesi'nde meydana geldi. İddiaya göre; fizik öğretmeni ve aynı zamanda idareci olan 2 çocuk babası Serkan Keskinbaş ile rehber öğretmen T.G. arasında 2 Şubat'ta bir olay yaşandı. Rehber öğretmen T.G.'nin Keskinbaş'ı sözlü olarak kışkırtıp omuz attığı öne sürüldü.
Bu olaydan 4 gün sonra, 6 Şubat tarihinde odasına giden Serkan Keskinbaş, arkasından yanaşan T.G.'nin kendisini korkuttuğunu söyledi.
Buna sinirlenen Keskinbaş, T.G.'nin odasını terk etmesini istedi. T.G.'nin ise kendisini sinirli bir biçimde ifade eden Keskinbaş'a tepki gösterip küfür ettiği iddia edildi. Bu sözlerden sonra iyice öfkelen fizik öğretmeni, T.G.'ye odayı terk etmesini söyledi. O sırada T.G.'nin elinde tuttuğu sıcak çay dolu kupayı Serkan Keskinbaş'ın yüzüne doğru savurduğu iddia edildi. Yüzü yanan Keskinbaş okuldakiler tarafından hastaneye götürülürken, yüzünde 1'inci derece yanık oluştuğu belirlendi. Halen tedavisi süren öğretmenin T.G. hakkında şikayetçi olduğu öğrenildi.
"YANIMA YAKLAŞARAK OMUZ ATTI"
Yılmaz Çetintaş Anadolu Lisesi'nde görevi sırasında T.G. isimli rehberlik öğretmeninden baskı gördüğünü iddia eden Serkan Keskinbaş, "Okulumuzdaki rehberlik servisiyle ilgili rehber öğretmenimiz tarafından sürekli bir zorbalığa maruz kaldım. Hem öğrencilerin hem velilerin hem öğretmen arkadaşlarımın yanında bana sürekli bir lakap taktı. Hayvan figürleriyle, 'Kral ne yapıyorsun', 'Bir gün bana tekmil vermedin' diyerek beni hep rencide etti ve küçük duruma düşürdü. Ben hem kendisiyle hem de okul müdürüyle paylaştım, rahatsız olduğumu ifade ettim ama kendisi oralı olmadı. Böyle davranmaya devam etti. Ben de yine işime gücüme devam ettim. 2 Şubat Pazartesi günü bayrak töreninde okul müdürünün yanında bulunurken kendisi benim yanıma geldi, yaklaşarak omuz attı. Yine aynı şekilde lakap takarak orada tören içerisinde beni yine küçük duruma düşürdü ve ben bu durumdan rahatsız oldum ve odama doğru yöneldim. Odama gittim, sakinleşmeye çalıştım; sonra okul müdürüne derdimi anlattım, o gerekli uyarıları yapacağını söyledi" dedi.
"TEMASTA BULUNDU VE BENİ KORKUTTU"
Olay günüyle alakalı konuşan Keskinbaş şöyle devam etti;
"Akabinde 6 Şubat olay günü ben mesaime başladım, eğitim öğretimle ilgili iş ve işlemleri yapmak üzere. Okulda 1 dakikalık saygı duruşu ve deprem farkındalık çalışması yapılması için öğretmen grubundan, WhatsApp grubundan paylaşım yaptım. Benim ertesi gün görevde yükselme sınavım vardı. O sınavın giriş belgelerini ve eşyalarımı hazırlarken dalmışım. Benim kapım da her zaman açıktır bütün öğrencilere, velilere. Okulumuz rehber öğretmeni hocamız sessizce kapıyı çalmadan, sinsice gelerek arkamdan "Böh" diyerek böyle bana dokunarak temasta bulundu ve beni korkuttu. Evet, şaka yapıyor; daha sonra ben döndüm arkamı, rehber öğretmenini görünce çok şaşırdım. Yani o kadar korktum ki yüreğim ağzıma geldi. Döndüm "Sen dışarı çık" dedim. Böyle yaklaşılır mı yani insana?"
"SICAK ÇAYI YÜZÜME FIRLATTI"
Fizik öğretmeni Serkan Keskinbaş, "Akabinde bana iki tane ağır küfür etti, ağza alınmayacak, Ben kendisine kesinlikle sözlü olarak onun aynı dilinden cevap vermedim. Daha sonra çıkması için şöyle kendisini savurdum. Ondan sonra elindeki sıcak çayı benim yüzüme doğru fırlattı. Bardağı fırlatmadı. Sadece içerisindeki kaynar çayı yüzüme kasıtlı olarak fırlattı ve beni haşladı. Emniyetten de geldiler, fotoğraflar çekildi. Benim odamda komple çay izleri var. Kendisi "Arbede sırasında yaşandı" şeklinde savunmaya geçiyormuş. Ama öyle değil. Beni yaralamaya yönelik ve yüzümü hedef alarak sıcak kaynar çayı yüzüme doğru fırlattı. Çok şok oldum bu durum karşısında" dedi.
"‘BANA YARDIM EDİN, BENİM YÜZÜM YANDI' DEDİM"
Olay sonrasında tedavi altına alınan ve şu anda okula gidemeyen öğretmen Keskinbaş, "Daha sonra işte odayı terk etti. Arkadaşlarım yöneldi odaya. Okuldaki İngilizce öğretmenimiz, nöbetçi öğretmenlerimiz geldi. Ben onlara şunu söyledim: "Bana yardım edin, benim yüzüm yandı." Hemen soğuk suyla yüzümü yıkadım ve okul müdürünü aradım. O da "Bir dakika oradayım" dedi. Hemen geldi ve beni hastaneye götürdü. Alnım, göz kapaklarımın altı, kaşımda birinci dereceden yanık oluştu. Gözümde de hafif ödem olduğunu söyledi. Ama "Allah'tan göz kapaklarını kapatmışsın, zarar gelmemiş" dedi. Kalıcı hasar olmayacağı, iz olmayacağı söylendi. Bu sürede ailem, çocuklarım, annem çok üzüldü, mahvoldu. Görevime bıraktığım yerden devam etmek istiyorum. Çünkü ben devletimi çok seven bir idareciyim ve gençlere hizmet etmeye bayılan bir idareciyim" diye konuştu.
ADLİ KONTROL KARARI
Polis ekiplerince gözaltına alınan T.G, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
T.G, çıkarıldığı hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
00:44ABD-İsrail saldırıları ve İran'ın misillemeleri devam ediyor
00:43Hizbullah füzeleri, İsrail'in Lübnan sınırındaki yerleşim bölgesi Kiryat Şmona'da görüntülendi
00:20İsrailliler, İran’ın misillemesi nedeniyle araçlarını yol kenarlarına çekerek korunaklı alanlara sığındı
00:48Kocaeli'de iş merkezinin deposunda çıkan yangın söndürüldü
04:53İstanbul’da 'görünmez' tehlike! Rapor ortaya çıktı! İşte semt semt tam liste
01:11El freni çekilmeyen otomobilin çarptığı Öykü toprağa verildi
01:47Yer: İstanbul! Evdekilerin ellerini ve ayaklarını bağlayıp altınları çaldılar
02:07'İmamoğlu çıkar amaçlı suç örgütü' davasının ilk duruşmasında büyük gerginlik! 'Salonu boşaltın' talimatı
01:32Annesinin cenazesinden dönüyordu! Sokakta omuz atan 3 kişi kabusu yaşattı: 'Şu an çift görüyorum'
00:53Fransa'daki Filistin protestosunda önce sözlü taciz sonra tiyatro!
01:27Kadınlar Günü'nde katledilen Sermin toprağa verildi! Tabutunu kadınlar omuzladı
02:06Sanayideki ustalara yoğun talep: Piyasada APP plaka bereketi!
01:23MSB: İran'dan atılan füze imha edildi
00:17İran, Tel Aviv'in merkezini vurdu!
00:44Bu ilk değil! Oyuncu Ufuk Bayraktar, 8 Mart yürüyüşüne katılan kadınlara saldırmaya kalktı
08:23Galatasaray'da Okan Buruk'tan UEFA'ya tepki! 'Ceza adil değil, itiraz ettik'
01:52Dünya basını İran'ın 'gölge' lideri Mücteba Hamaney'i nasıl duyurdu? ‘Sen yüce lidersin, bu bir ölüm fermanıdır'
02:46KKTC'deki Türk F-16'ları Atina'yı endişelendirdi! Yunanistan'da ne konuşuluyor?
00:21Bir petrol tesisi daha vuruldu! İran-ABD-İsrail savaşında ateş yayılıyor
01:54Uzak Şehir'de gerilim tırmanıyor! Vurgun'u kim vurdu?
04:55İsrailliler otoyolda tünele sığındı
01:58İstanbul'un simgelerinden biri: Gece yarısı ateşe verdi, görüntüler ortaya çıktı
03:39Antalya'da 38 bin Euro'ya bedel 24 saat: Şaka yapıyorlar sandım
00:52Köpeği AVM’de ortasında tuvalet yaptı iddiası! Semiramis Pekkan’dan açıklama geldi
00:41MSB: KKTC’ye 6 adet F-16 ve hava savunma sistemleri konuşlandırıldı
00:15NYT, Trump'ın yalanını ifşa etti! İşte ABD füzesinin İran'da 165 çocuğu öldürdüğü şok görüntü
00:29Denizli'de 5.1 büyüklüğündeki deprem güvenlik kamerasında
06:37Denizli 5.1'lik depremle sallandı
00:16Sürücünün çabası fayda etmedi! Motosikleti devirdi ama...