Oynatma Listesi
HABERLER

Parkta basketbol oynarken potanın altında kaldı! İşte genç Sefa'nın son durumu

Samsun'un Atakum ilçesinde basketbol oynadığı parkta, smaç esnasında devrilen potanın demir bloğu altında kalarak yaralanan lise öğrencisi Sefa Eren Tunçel'in (16), dişi kırıldı, kolu ve kaburgasında çatlaklar oluştu.

Olay, 10 Mayıs'ta ilçenin İstiklal Mahallesi'ndeki parkta meydana geldi. Arkadaşıyla basketbol oynayan Sefa Eren Tunçel, smaç esnasında devrilen potanın demir bloğu altında kalarak yaralandı. Dişi kırılan, kolu ve kaburgasında çatlaklar oluşan Tunçel, ihbarla gelen sağlık ekibinin ilk müdahalesi sonrası hastaneye kaldırıldı. 

Tunçel, tedavisi sonrası taburcu edilirken, demir ve kaynak aksamında paslanmalar olduğu görülen potanın onarılıp, kurulmasına mahallede yaşayanlar karşı çıktı. Tunçel ailesinin şikayetiyle soruşturma başlatılırken, aynı parkta 5 yıl önce pota devrilmesi sonucu bir çocuğun daha yaralandığını iddia eden bölgede yaşayanlar duruma tepki gösterdi.

'BAYILMIŞIM, UYANDIĞIMDA POTA ÜZERİMDEYDİ'

Olay anını ve sonrasını tam hatırlayamadığını belirten Sefa Eren Tunçel, "Basketbol oynuyordum, potaya smaç bastım. Çok hafif bir temasım oldu, potaya asılma gibi bir durumum olmadı. Sonrası yok ben de. Hiçbir şeyi hatırlamıyorum. Bayılmışım, pota üzerinde duruyordu. Sol kolumda yaralanma var, dişim kırıldı ve kaburgamda çatlak var. Şu an daha iyi gibiyim ama yürüdükçe ağrı oluyor. İlk defa burada oynadım, potanın böyle olduğunu bilsem asla oynamazdım" diye konuştu.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER