01:07200 milyon TL’lik ürün ele geçirildi! İstanbul Bağcılar’da sahte parfüm operasyonu“KÖTÜ BİRİ OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM”
Kanal D’nin sevilen dizisi Daha 17’de, Teoman’ın (Ata Yaşat) sevgilisi Sıla’ya hayat veren Ezgi Dalgıç, karakterini savundu. “Sıla’nın tamamen kötü biri olduğunu düşünmüyorum” diyen genç oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü: O, çok korunaklı bir hayat yaşadığı için dış dünyayı yeterince tanımıyor. Bence Sıla’nın en belirgin özelliği bilgisizliği ve tecrübesizliği. Bu anlamda bana saflığı öğretti diyebilirim. Ayrıca aile içinde, özellikle baba figürü konusunda eksiklikler yaşıyor. Bu durum da davranışlarını ve ilişkilerini doğrudan etkiliyor.
“BODRUM’UN KEPENGİNİ BİZ AÇTIK”
Çekimlere ev sahipliği yapan Bodrum’a kısa sürede alıştıklarını söyleyen Ezgi Dalgıç, “Bodrum’a ilk gittiğimizde sezon henüz başlamamıştı. Hatta kendi aramızda ‘Bodrum’un kepengini biz açtık’ diye espri yapıyorduk” dedi. Bodrum’un ekip olarak birlikte vakit geçirmelerine olanak sağladığını belirten oyuncu, “Kahve içmeye, sahile gitmeye ve çeşitli etkinliklere katılmaya fırsat bulduk. Bodrum’un enerjisi hepimize çok iyi geldi. Aramızda güçlü arkadaşlıklar oluştu. Şu an ekipteki bu güzel enerjinin ekrana da yansıdığını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
TEODEN HAYRANLARINA KÖTÜ HABER!
Beste Sırapınar’ın programına konuk olan Ezgi Dalgıç, Daha 17 izleyicilerinin Teoman (Ata Yaşat) ve Deniz’i (Helin Elveren) yakıştırmasına da değindi. Bazı izleyicilerin kendisini doğrudan Sıla karakteriyle özdeşleştirdiğini ve sosyal medya paylaşımlarının altına ikilinin fotoğraflarını göndererek yorum yaptıklarını belirtti. Karakteri açısından değerlendirdiğinde, Sıla’nın Teoman’dan kolay kolay vazgeçmeyeceğini düşündüğünü söyledi: Öncelikle bu tamamen benim hissiyatım. Senaryo adına bir ipucu vermiş olmayayım. Ama Sıla’nın şu anki duygularına baktığımızda, Teoman’ı bırakması pek mümkün görünmüyor.
Yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği, Pastel Film imzalı Daha 17, yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Kanal D’de izleyiciyle buluşacak.
00:25Maltepe’de silahlı saldırı! 2 ölü, 1 ağır yaralı
01:59TOKİ'nin İstanbul'daki 15 bin kiralık konut projesinde şartlar ve fiyatlar belli oldu
05:11Merkez Bankası'nın faiz kararı belli oldu
00:48Ülkede aynı anda 363 siren çaldı! Herkesin telefonuna mesaj geldi
01:37Cihan ve Alya yüzleşiyor
00:53Maltepe’de kanlı hesaplaşma! 2 ölü, 1 ağır yaralı
02:39TOKİ'nin İstanbul'daki 15 bin kiralık konut projesinde şartlar ve fiyatlar belli oldu
00:34Tutuklanan belediye başkanının ‘Aşkım’lı WhatsApp yazışmaları ortaya çıktı! Skandal itiraflar
01:03Maltepe'de silah sesleri! Yaralılar var, özel harekat bölgede
01:49YKS'de Türkiye 19'uncusu oldu, tıp fakültesini kazandı: Başarısının sırrı şaşırttı
00:10Mehmet Akif Ersoy için kritik gün! İlk duruşma başladı
02:40Okul kantinlerinde fiyatlar değişti! İşte kalem kalem yeni tarife…
00:48Gaziantep’te tünel inşaatında iş kazası! 1 işçi hayatını kaybetti
00:48'Bu kız senin sonun olacak Mehmet!'
00:54Sedat Şahin’e yönelik saldırı hazırlığı operasyonunda yeni görüntüler ortaya çıktı
00:23Araç kamerası kazayı anbean kaydetti! Ara sokaktan...
00:37İstanbul'da Sarallar'ın roketatarlı suikast planı çökertildi! Peyzaj alanından cephanelik çıktı
02:58Harvard'dan tam burslu kabul aldı, hastanede büyük yıkım yaşadı: Eğitim hayatımı ertelemek zorunda kaldım
00:24İstanbul Kartal’da korkutan yangın! Market alev alev yandı
00:51Güller ve Günahlar İspanya'yı da sardı
00:21Görüntüler Kars’tan! Sular çekilince ortaya çıktı
05:32Bakan Gürlek'ten Gülistan Doku ve Kaşif Kozinoğlu soruşturmalarıyla ilgili açıklama
00:39Ankara’da düğün magandalarına operasyon! 6 şüpheli gözaltında
00:34Fenerbahçe-Roma maçı öncesi karaborsa bilet operasyonu
00:35Filipinler'de yolcu gemisinde yangın! 80'den fazla kişiden haber alınamıyor
02:16Galatasaray'da Okan Buruk'tan Sporting maçı sonrası sert tepki! 'Hakem aleyhimize çalıştı'
00:42Otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı
02:01Türkiye Haysiyet'e ağladı! Yüreklere dokundu
00:25Kaşif Kozinoğlu'nun mezarı 11 Eylül Cuma günü açılacak