Oynatma Listesi
HABERLER

Şişli’de silahlı kavgada gözünü kaybeden genç şarkıcı dehşet anlarını anlattı

Şişli’de iki grup arasında çıkan silahlı kavgada maganda kurşunuyla gözünü kaybeden şarkıcı Şahan Dinç dehşet anlarını anlattı. Dinç, “Dışarıdan kavga sesleri çok yüksek gelince bende bir camı açıp bakıyım derken silahlar ateşlenmeye başladı. Kafamdan vurulduğumu anladım. Kurşunlardan biri kafama denk gelmişti. Hastanede saatlerce acılar içerisinde çok bekledim” dedi.

Olay, geçtiğimiz Pazartesi saat 01.30 sıralarında Şişli Eskişehir Mahallesi Marsık Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, alacak verecek meselesi nedeniyle aralarında husumet bulunan iki grup, sokak üzerinde karşı karşıya geldi. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu iki grup, birbirlerine silah çekti.

Tabancalarla ateşlenmesi sonucu çıkan sesleri duyan şarkıcı Şahan Dinç de o esnada giriş katındaki evinin penceresine çıktı. Ateşlenen tabancalardan çıkan kurşunlardan biri penceredeki Dinç’in sağ gözüne isabet etti.

Gözünden yaralanan Dinç, ev arkadaşı Hikmet Özdemir’in ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulansla Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ameliyata alınan Dinç’in gözü ameliyatla alındı.

Olayın ardından geniş çaplı çalışma başlatan Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, Ali A., Metin K., Doğukan Y., Erhan G., Ramazan K., ve Şükrü U.'yu gözaltına alındı. Emniyette ifadeleri alınarak sorgulanan şahıslar işlemlerinin tamamlanmasının ardından mahkemeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan Ali A., Metin K., ve Doğukan Y., adli kontrolle serbest bırakılırken, Erhan G., Ramazan K, ve Şükrü U., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Gözaltına alınan taraflar ifadelerinde ise sokakta karşılaştıklarını ve birbirlerine ateş açtıklarını söyledikleri öğrenildi.

Olayla ilgili konuşan Şahan Dinç, “Ben evdeydim, bilgisayarda şarkı yapıyordum. Dışarıdan kavga sesleri çok yüksek gelince kulaklıktan duydum o kadar çok ses geliyordu. Bende bir camı açıp bakıyım derken silahlar ateşlenmeye başladı. Çok fazla bakmama rağmen kafamdan vurulduğumu anladım. Kurşunlardan biri kafama denk gelmişti. Hastanede saatlerce acılar içerisinde çok bekledim. Ondan sonra doktor geldi ve ameliyat ettiler. Şu an kafamın içerisinde mermi parçaları olduğu söyleniyor. Yüzümün farklı yerlerinden kesip kafamın içindeki saçma parçalarını çıkarttılar. Şu an çok acı çekiyorum. Ara ara ağrılarım artıyor, herkesin dua etmesini isterim” dedi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER