Oynatma Listesi
HABERLER

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeledi: Cuma günü açıklayacağız

Son dakika gelen habere göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye'nin ilk ve tek tam entegre güneş paneli üretim fabrikası olan Kalyon Güneş Teknolojileri Fabrikası'nın açılışında önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye'de yeni bir dönemin başlayacağını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Cuma günü tüm milletimize bir müjde vereceğiz. Biz de bu müjdenin hayalleri rüyası içindeyiz. Cuma günü inşallah bu müjdeyi tüm milletimize vermek suretiyle Türkiye'de yeni bir dönemin açılacağına da şimdiden inanıyorum' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle;

Kalyon Holding tarafından inşa edilen güneş paneli fabrikasının açılışında sizlerle birlikte olmaktan büyük bir bahtiyarlık duyuyorum.  Ülkemize, milletimize ve enerji sektörümüze hayırlı olmasını Allah'tan diliyorum. 

Kalyon Holding tarafından inşa edilen güneş paneli fabrikasının açılışında sizlerle birlikte olmaktan büyük bir bahtiyarlık duyuyorum. Ülkemize milletimize hayırlı olmasını Allah'tan diliyorum. Bu üretim tesisini ülkemize kazandıran Kalyon Holding’i ve bu projeye destek veren bakanlıklarımızı gönülden tebrik ediyorum. Bu OSB’nin temelini ben atmıştım. 

 

Bunlar durarak, yan gelip yatarak olmadı, çalışarak oldu. 13. Organize Sanayi Bölgesi'nde çok önemli bir yatırımın adımını atıyoruz. Artık sadece üretmek yetmiyor. Üretmekle birlikte araştırma ve geliştirmeye de ağırlık vermek gerekiyor.

Bu yatırımla 2 milyon vatandaşımızın enerji ihtiyacını karşılayacağız.

Dünyanın pek çok ülkesinde koronavirüs nedeniyle yatırımlar durmuşken Türkiye özgün bir yol izliyor.

Dünya genelinde 800 bin insanın ölümüne neden olan bir sağlık krizinin üstesinden gelmek kolay değildir. Salgın günlük yaşantımızın her alanını etkilemiştir. Son zamanlarda vaka sayılarında artış gözlense de salgın hala kontrol altında.

'TÜRKİYE'DE BİR DÖNEM DÖNEM AÇILACAK'

Cuma günü tüm milletimize bir müjde vereceğiz. Biz de bu müjdenin hayalleri rüyası içindeyiz. Cuma günü inşallah bu müjdeyi tüm milletimize vermek suretiyle Türkiye'de yeni bir dönemin açılacağına da şimdiden inanıyorum.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER