TELEVİZYON

SURVİVOR 52. BÖLÜM FRAGMANI | SKANDAL KAVGA!

Survivor yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İkinci eleme adayının belli olduğu Survivor'daki yeni bölüm görüntüleri herkesi şoke etti. Araları sürekli gergin olan fakat yayınlanan son bölümde birbirlerini anladıklarını ifade eden Yasin ve Barış'ın hareketleri herkesi şoke etti.

 

Survivor yeni bölümünde iki takım büyük ödül için yarışacak. Bir villaya gidecek olan ve annelerinin yaptıkları yemekleri yiyecek olan yarışmacılar için bu ödül sevindirici oldu. Fakat Gönüllüler takımında bu sevinç çok uzun sürmedi.
Gönüllüler takımında yarışan Barış, kaybedince oyundaki topu ileriye fırlattı. Berkan'ın sorusu üzerine iyice sinirlenen Barış, Yasin'e dönüp 'Niye acaba' dedi. Yasin'in 'Bana mı söylüyorsun?' sorusu üzerine ortalık iyice gerildi.

Birbirlerini ittiren yarışmacılar daha sonra birbirlerine girdi. Takım arkadaşlarının sakinleştirmeye çalıştığı ikilinin diskalifiye edilip edilmeyeceği ise merak konusu oldu.

Instagram'dan canlı yayın yapan Acun Ilıcalı, iki yarışmacının istenmeyen görüntüler sergilediğini ifade etmiş ve "Diskalifiye olur mu olmaz mı bilmiyorum. Ödül çok önemliydi. Tansiyon yükseldi. İki takım da kazanmak isteyince ortaya kıvılcımlar çıktı. Birazdan toplantı yapacağız. Yarınki bölümümüzde sıkıntılar var." ifadelerini kullanmıştı.

Yarışmacılarının diskalifiye olup olmayacağı ise önümüzdeki bölümde belli olacak.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER