;
Oynatma Listesi
HABERLER

Zeytinburnu'nda şaşkına çeviren görüntü! Behiye teyze: Duvarımı istiyorum

Zeytinburnu'nda kentsel dönüşüm nedeniyle 4 katlı bir apartman kontrollü şekilde yıkıldı. Yıkılan binanın ardından bitişiğindeki apartman da duvarsız kaldı. 67 yaşındaki Behiye İçkili duvarsız evinde otururken objektiflere yansıdı.

İlginç olayın adresi Zeytinburnu oldu. Olay, Çarşamba günü Veliefendi Mahallesi Arif Şentürk Sokağı'nda meydana geldi. İddiaya göre, 4 katlı bina için kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkım kararı çıktı.

Çalışmaların başladığı binanın yıkımı tamamlanınca, bitişikteki apartmanın da duvarının olmadığı ortaya çıktı. Duvarsız kalan binadaki dairelerde bazı eşyalar ise yıkıntıların arasında kaldı. Yıkım sırasında yaralanan kimsenin olmadığı belirlendi. Dairelerinde hasar oluşan apartman sakinleri zararlarının karşılanmasını bekliyor.

DUVARSIZ EVİNDE OBJEKTİFLERE YANSIDI

Duvarsız kalan evinde tek başına otururken görüntülenen Behiye İçkili, "2 gün önce yaşandı bu olay. Oğlum yanımda duramıyor, çünkü az kalsın bugün oğlumu dövüyorlardı. Müteahhit bir sürü kişi toplayıp gelmiş. Ben de sinirden oturdum çalışmaları izledim. Hiçbir şey söylemiyorlar, biraz sesimizi çıkardık mı hemen suçlu oluyoruz.

Kimse suçlu değil, Yıktınız burayı yapacaksınız. 'Yapmıyoruz' dediler. 2 koltuğum ve bir adet çift kişilik yatağım yıkıntıların arasında kaldı. Onları bile karşılamıyorlar. Yetkililere sesleniyorum, duvarımın yapılmasını istiyorum. Yapmaları lazım çünkü oğlumun durumu yok, eşimin maaşıyla geçiniyoruz" dedi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER