Geri Dön
Haftalık burç yorumları (11 Nisan - 17 Nisan 2022)

Haftalık burç yorumları (11 Nisan - 17 Nisan 2022)

11 Nisan 2022 - 17 Nisan 2022 haftasında bizleri neler bekliyor? Yeni haftanın genel etkileri neler? Burçları neler bekliyor? Hep birlikte Molatik olalım…

Emel Açıkel
Emel Açıkel

11 Nisan 2022'de Ay, Aslan burcunda hareket ederken haftaya başlıyoruz. Beklenmedik ani gelişen duygusal patlamalar yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerde ve sözleşmelerde problemler çıkabilir. Seyahat etmek isteyebilirsiniz.

Haberin Devamı

12 Nisan 2022'de Ay, Aslan burcunda hareket etmeye devam edecek. Akşam saatlerinde Ay, Başak burcuna geçiş yapacak. Günün en önemli açısı Jüpiter-Neptün kavuşumu olacak. Gün içerisinde duygularınızı ifade ederken sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Evli çiftler ilişkilerindeki gerçek duyguları saklayabilir. Dilek, dua ve meditasyon için çok uygun bir gün. Özellikle saat 17:00 ile 18:00 arası ilahi enerjinin artacağı zamanlar olacak.

13 Nisan 2022'de Ay, Başak burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Güneş ve Satürn arasında gerçekleşecek sekstil açı olacak. Sosyal ortamlarda ön planda olacağınız bir zaman dilimi geçirebilirsiniz. Aşk hayatınızda sıkıntılar ve problemler görülebilir. Ani kararlar alınabilir. Yoga ve meditasyon gibi çalışmalara katılabilirsiniz.

Haberin Devamı

14 Nisan 2022'de Ay, Başak burcunda hareket etmeye devam edecek. Gecenin son dakikalarında Ay, Terazi burcuna geçiş yapacak. Gün genelinde sert enerjiler gökyüzüne hakim olacak. Beklenmedik duygu patlamaları, duyguların aşırı büyütülmesi, ani alınacak kararlar ve duygularınızla hareket edip beklenmedik şekilde tartışmalar yaşanabilir ve çeşitli problemlerle karşılaşabilir.

15 Nisan 2022'de Ay, Terazi burcunda hareket etmeye devam edecek. Gökyüzündeki enerjiler ani beklenmedik konuları gündeme getirecek. Özellikle aşk, sevgi gibi duygusal konularda beklenmedik ani karar ve duygu durumları getirebilir. Psikolojik olarak zorlanabilir, adeta sabrınız sınanıyor gibi hissedebilirsiniz.

16 Nisan 2022'de Ay, Terazi burcunda hareket etmeye devam edecek. Sosyal çevrenize karşı daha iyi davranabilirsiniz. Günlük yaşantınızda sosyal çevrenizde olan kişilerle beklenmedik olaylar yaşayabilirsiniz. Yoğun bir tempo içinde olabilirsiniz. Sağlığınızı ihmal etmemelisiniz. Günün en önemli açısı saat 21:55'de gerçekleşecek Terazi burcundaki Dolunay olacak. Plüton'dan sert açılar mevcutken yükselen burç Akrep burcu olacak. 12- 30 Nisan arasında dünya üzerinde depremler görülebilir. Dolunay'ın etkisi ile ekonomik kriz daha da derinleşecek. Gıda ve hayvancılık sektörleri derin yaralar alabilir. Terazi, Koç, Oğlak ve Yengeç burçları ve burçlarda gezegeni olanlar daha çok zorlanacak.

Haberin Devamı

17 Nisan 2022'de Ay, Terazi burcunda hareket etmeye devam edecek. Sabah saatlerine yaklaşırken Ay, Akrep burcuna geçiş yapacak. Gün genelinde Akrep burcunun enerjisini hayatlarımızda hissetmeye devam edeceğiz. Çalışma hayatınızla ilgili değişiklikler düşünülebilir. İşten ayrılmalar ve çıkarılmalar yaşanabilir. Gün içerisinde sosyal aktivitelerle ilgilenebilirsiniz.

Koç

Pazartesi ve salı günleri partneriniz veya çocuklarınızla olan ilişkileriniz gündeme gelebilir. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Yatırımlarınızla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri iş temponuz artabilir. Bu dönemde sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Evcil hayvanınız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Partnerinizle olan ilişkiniz ve 'biz' diyebilmeniz için gerekli konular karşınıza çıkabilir. Pazar günü ödemelerin planlanması gündeminizde olabilir. Değiştirmek istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

Boğa

Pazartesi ve salı günleri ailevi konular gündeminize gelebilir. Ailenizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizde tadilat etmeniz gereken yer varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri çocuklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Bazılarınız yatırımları ile ilgili konulara ağırlık verirken bazılarınız sanatsal faaliyetlerle ilgilenebilir. Cuma ve cumartesi günleri rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz. İşleriniz yoğunlaşabilir. Yoğun koşuşturma içerisinde sağlığınızı ihmal etmemelisiniz. Pazar günü ikili görüşmeleriniz artabilir. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Ortak yaptığınız işler varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz.

İkizler

Pazartesi ve salı günleri iletişim, seyahat, alışveriş ve eğitim ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Arabanız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Eviniz ile ilgili meselelerle ilgilenebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri hobilerinize vakit ayırabilirsiniz. Yatırım konularına eğilebilirsiniz. Partnerinizle ve varsa çocuklarınızla daha yakından ilgilenebilirsiniz. Keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Pazar günü günlük işleriniz artabilir. Hizmet konuları gündeme gelebilir. Evcil hayvanlarınızla ilgilenebilirsiniz.

Haberin Devamı

Yengeç

Pazartesi ve salı günleri finansal konular, maddi ve manevi değerler gündeme gelebilir. Kazanç ve ödemeleri planlayabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri yoğun iletişim içerisine girebilirsiniz. Seyahat ve eğitim planlamaları gündeme gelebilir. Aracınız varsa bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri ailevi konular gündeminizde olabilir. Eviniz ile ilgili konular gündeme gelebilir. Evinizi düzenleyebilirsiniz. Pazar günü partnerinizle ve varsa çocuklarınızla keyifli eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenebilirsiniz.

Aslan

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkilerde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ve sağlığınızla yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri finansal konular, maddi ve manevi değerler gündeme gelebilir. Kazançlar ve ödemeleri planlayabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızı artıracak girişimlerle ilgilenebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri yakın çevrenize vakit ayırabilirsiniz. Yoğun iletişim odaklı olabilir, sosyal medyada daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Seyahat ve eğitim planlamaları gündeme gelebilir. Aracınız varsa bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Pazar günü ailevi konular gündeminize gelebilir. Ailenizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizde tadilat etmeniz gereken yer varsa buna vakit ayırabilirsiniz.

Başak

Pazartesi ve salı günleri sağlık kontrollerine gidebilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu fark edebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri dış görünüşünüzü değiştirebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Fiziksel sağlığınız ve dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri maddi ve manevi değerleriniz gündeme gelebilir. Bütçeniz ile ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Pazar günü iletişim, seyahat, alışveriş ve eğitim ile ilgili konular gündeminizde olabilir. Arabanız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. Yakın çevrenizle ve kardeşlerinizle iletişim içinde olabilirsiniz, birlikte keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

Terazi

Pazartesi ve salı günleri sosyal olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Toplantılara ve sosyal projelere katılabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri sağlık kontrollerinizle ilgilenebilirsiniz. Vaktinizi meditasyon ve yogaya ayırabilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu fark edebilirsiniz. Yalnız kalmak ve iç dünyanıza yönelmek isteyebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri dış görünüşünüzü değiştirebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Fiziksel sağlığınız ve dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Pazar günü maddi ve manevi değerleriniz gündeme gelebilir. Bütçeniz ile ilgili planlamalar yapabilirsiniz.

Akrep

Pazartesi ve salı günleri kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. İşinizde yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri sosyal olabilirsiniz. Toplantılara ve sosyal projelere katılabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri sağlık kontrollerinizle ilgilenebilirsiniz. Meditasyon ve yogaya vakit ayırabilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu fark edebilirsiniz. Yalnız kalmak ve iç dünyanıza yönelmek isteyebilirsiniz. Pazar günü dış görünüşünüzü değiştirebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Fiziksel sağlığınız ve dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz.

Yay

Pazartesi ve salı günleri yurt dışı ile ilgili ticaret, iletişim gibi konular gündeme gelebilir. Eğitim konuları karşınıza çıkabilir. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminizde olabilir. İşinizde yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Yeni iş projelerine başlayabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri sosyal olabilirsiniz. Toplantılara ve sosyal projelere katılabilirsiniz. Pazar günü meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Yalnız kalmak ve iç dünyanıza yönelmek isteyebilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi ve salı günleri krediler, sigortalar ve ödemelerin planlanması gündeminize gelebilir. Değiştirmek istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Miras konularıyla meşgul olabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri yurt dışı ile ilgili ticaret, iletişim gibi konular gündeminizde olabilir. Eğitim konuları gündeme gelebilir. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri kariyerinizle ilgili konular karşınıza çıkabilir. İşinizde yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Yeni iş projelerine başlayabilirsiniz. Pazar günü sevdiklerinizle sosyal etkinliklere katılabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz.

Kova

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Partnerinizle olan ilişkiniz ve 'biz' diyebilmeniz için gerekli konular karşınıza çıkabilir. Bitmiş sözleşmeler gündeminize gelebilir. Çarşamba ve perşembe günleri krediler, sigortalar ve ödemelerin planlanması gündeminize gelebilir. Değiştirmek istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Miras konuları gündeme gelebilir. Cuma ve cumartesi günleri yurt dışı ile ilgili ticaret, iletişim gibi konularla meşgul olabilirsiniz. Eğitim konuları gündeminizde olabilir. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. Pazar günü kariyerinizle ilgilenebilirsiniz. Yeni projeler planlayabilirsiniz.

Balık

Pazartesi ve salı günleri iş temponuz artabilir. Bu dönemde sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Evcil hayvanınız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Partnerinizle olan ilişkiniz ve 'biz' diyebilmeniz için gerekli konularla ilgilenebilirsiniz. Bitmiş sözleşmeler karşınıza çıkabilir. Cuma ve cumartesi günleri krediler, sigortalar ve ödemelerin planlanması gündeminize gelebilir. Değiştirmek istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Miras konularıyla meşgul olabilirsiniz. Pazar günü yurt dışı ile ilgili ticaret, iletişim gibi konular karşınıza çıkabilir. Eğitim konularıyla ilgilenebilirsiniz. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz.

Benzer İçerikler