Geri Dön
Haftalık burç yorumları (21 Şubat - 27 Şubat 2022)

Haftalık burç yorumları (21 Şubat - 27 Şubat 2022)

21 Şubat 2022 - 27 Şubat 2022 haftasında bizleri neler bekliyor? Yeni haftanın genel etkileri neler? Burçları neler bekliyor? Hep birlikte Molatik olalım…

Emel Açıkel
Emel Açıkel

21 Şubat 2022'de Ay, Terazi burcunda hareket ederken yeni haftaya başlayacağız. Öğleden sonra Ay, Akrep burcunda hareket etmeye başlayacak. Gün içerisinde kendinizi çok rahat ifade edebilirsiniz. Enerjiniz yüksek olabilir ve her ortamda ön plana çıkabilirsiniz. İkili ilişkilere karşı temkinli olmak isteyebilirsiniz. Gün içerisinde kalp kırıklıkları yaşanabilir.

Haberin Devamı

22 Şubat 2022'de Ay, Akrep burcunda hareket etmeye devam edecek. Duygularınızı baskılayabileceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Ağzınızdan çıkan sözlere özellikle dikkat etmeniz gerekebilir. Kırıcı ve aşağılayıcı tarzda konuşmalar yapabilirsiniz. Ya da bu tarz konuşmalara maruz kalabilirsiniz. Sakladığınız herhangi bir konu var ise gün yüzüne çıkabilir.

23 Şubat 2022'de Ay, Akrep burcunda hareket etmeye devam edecek. Öğleden sonra Ay, Yay burcunda hareket etmeye başlayacak. İstediğiniz, hayalini kurduğunuz ne varsa bu konularla ilgili harekete geçebilirsiniz. Hayalini kurduğunuz almak istediğiniz bir eğitim varsa bunu almaya başlayabilirsiniz.

24 Şubat 2022'de Ay, Yay burcunda hareket etmeye devam edecek. Gün içerisinde kendinizi gergin, sıkılmış, yorgun hissedebilirsiniz. Ani duygu değişimleri yaşayabilirsiniz. Özgür ve bağımsız hareket etmek isteyebilirsiniz. Size şifa gibi gelecek bir haber alabilirsiniz. Maddi veya manevi konuda gelecek olan haber yeni fırsatları karşınıza çıkartabilir.

Haberin Devamı

25 Şubat 2022'de Ay, Yay burcunda hareket etmeye devam edecek. Akşam saatlerinde Ay, Oğlak burcuna geçiş yapacak. Özgürce fikirlerinizi ifade etmekte zorlanacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Konuşmalarınız sert geçebilir, sivri dilli olabilirsiniz. Eleştirici düşünce yapısı içerisinde olabilirsiniz. Fikir ayrılıkları ile karşılaşabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Acele karar vermekten kaçınmalısınız.

26 Şubat 2022'de Ay, Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecek. Gün içerisinde pozitif ve enerjik hissedebilirsiniz. Öğle saatlerinde mantığınızla hareket etmeniz gereken bir zaman dilimi olacak. Duygularınızın ön planda olacağı kararlardan kaçınmalısınız.

27 Şubat 2022'de Ay, Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecek. Özellikle çevrenizdeki kadınlara karşı dikkatli olmanızda yarar var. Beklenmedik haberler, kadınlara yönelik yapılmış şiddet gibi olayların haberleri gündeme gelebilir. Ayrıca dost gibi görünen fakat arkanızdan fesatlık düşünecek kişilere karşı temkinli olmalısınız.

Koç

Pazartesi günü ikili ilişkilerdeki gelişmeler gündeminize gelebilir. Salı ve çarşamba günleri ödemeler, vergi ve kredi gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklarınız varsa dikkat etmelisiniz. Perşembe ve cuma günleri almanız gereken veya aldığınız bir eğitim varsa bununla ilgili konular, çalışmalar gündeminize gelebilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Eşinizin ailesi ile ilgili konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günü kariyerinizle ilgili konulara yönelebilirsiniz.

Haberin Devamı

Boğa

Pazartesi günü günlük rutin işleriniz ve genel sağlığınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. İşleriniz artabilir, yoğun çalışma temposu içerisine girebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri ikili ilişkilerde, sözleşmelerde problemler yaşayabilirsiniz. Bu süreçte sen-ben çatışmaları yaşanabilir. Perşembe ve cuma günleri ödemeler, krediler gündeme gelebilir. Kronik bir rahatsızlığınız varsa tedavinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günü eğitim ve seyahat gibi konular gündeminizde olacak. Eşinizin ailesi ile ilgilenebilirsiniz.

Haberin Devamı

İkizler

Pazartesi günü yatırımlarınız gündeme gelebilir. Çocuklarla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Aşk ilişkinizde partnerinizle aranızda sorunlar varsa bunlar gündeme gelebilir. Salı ve çarşamba günleri günlük rutin işleriniz artabilir. Evcil hayvanları olanlar dostlarını veterinere götürme gibi durumlarla karşılaşabilir. Üstünde çalıştığınız bir işi tamamlayabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili hassasiyetler oluşabilir. Perşembe ve cuma günleri ikili ilişkilere dikkat etmelisiniz. Cumartesi ve pazar günleri ödemelerinizle ilgili bütçe planlaması yapabilirsiniz. Başkalarından gelir elde ediyorsanız bu konularla ilgilenebilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi günü aile içi konular gündeminize gelebilir. Evinizle ilgilenmek, ailenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri aşk ilişkiniz, çocuklarınız varsa çocuklarınızla ilgili, kreatif yönünüz varsa bunlar gündeminizde olabilir. Perşembe ve cuma günleri günlük çalışmalarınız artabilir. Sorumluluklarınız sizi yorabilir. Cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkilerde iletişim konularına dikkat etmelisiniz. Ortak yaptığınız işler varsa bunlarla ilgili gelişmeler yaşanabilir.

Haberin Devamı

Aslan

Pazartesi günü yakın çevrenizle olan ilişkileriniz gündeme gelebilir. Salı ve çarşamba günleri aile içi konularla meşgul olabilirsiniz. Evinizle ve ailenizle yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri aşk ilişkiniz, etrafınızdaki çocuklar, hobilerinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günü günlük rutin işlerinizle uğraşabilirsiniz.

Başak

Pazartesi günü finansal kaynaklarınız, yatırımlarınız, ödemeleriniz gündeme gelebilir. Salı ve çarşamba günleri yakın çevrenizle olan iletişiminize dikkat etmelisiniz. Yakın çevrenizde sağlık problemi yaşayan varsa bu kişilerin sağlıkları ile ilgili haberler alabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri aile içi konular gündeminizde olabilir. Cumartesi ve pazar günü hobiler, aşk ilişkileri gündeminize gelebilir. Çocuklarla zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

Terazi

Pazartesi günü dış görünüşünüz ve sağlığınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri maddi kaynaklarınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yakın çevrenizle olan iletişiminiz ve eğitimlerle ilgili konularla meşgul olabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günü aile içi konular gündeminizde olacak.

Akrep

Pazartesi günü iç dünyanıza yönelebilirsiniz. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri fiziksel sağlığınız ve dış görünüşünüzle ilgili gelişmeler yaşanabilir. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri maddi konularla meşgul olabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günü yakın çevreniz, akraba ve kardeşlerinizle ilgili haberler alabilirsiniz.

Yay

Pazartesi günü sosyal çevrenizle olan ilişkileriniz gündeme gelebilir. Salı ve çarşamba günleri içinize kapanabilirsiniz. Sizden gizlenen konular açığa çıkabilir. Sağlıkla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Psikolojinizi ilgilendiren konularda sorunlar ortaya çıkabilir. Perşembe ve cuma günleri dış görünüşünüzle ilgili konular gündeminize gelebilir. Cumartesi ve pazar günü finansal kaynaklarınız ile ilgili planlamalar yapabilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi günü kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Salı ve çarşamba günleri sosyal çevrenizle ilişkileriniz artabilir. Sosyal çevrenizden ayrılabilir, yeni bir sosyal çevreye girebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri iç dünyanıza yönelebilir, meditasyon yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günü dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön plana çıkmak isteyebilirsiniz.

Kova

Pazartesi günü eğitim, ticaret ve yurt dışı ile ilgili konular gündeme gelebilir. Salı ve çarşamba günleri kariyeriniz ve işinizle alakalı konularla ilgilenebilirsiniz. Kariyerinizde yapmış olduğunuz bir çalışmayı tamamlayabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri sosyal çevrenizle iletişiminiz artabilir. Arkadaşlarınızla hoş vakitler geçirebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sağlığınızla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

Balık

Pazartesi günü ödemeler, süresi bitmiş sigortalar, krediler, vergi gibi finansal konular gündeme gelebilir. Salı ve çarşamba günleri eğitim, ticaret ve yurt dışı ile ilgili konularla meşgul olabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri kariyeriniz ve işinizle alakalı gelişmeler yaşanabilir. Kariyerinizde yapmış olduğunuz bir çalışmayı tamamlayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sosyal çevrenizle iletişiminiz artabilir. Arkadaşlarınızla hoş vakitler geçirebilirsiniz.

Benzer İçerikler