Geri Dön
Haftalık burç yorumları (28 Şubat - 6 Mart 2022)

Haftalık burç yorumları (28 Şubat - 6 Mart 2022)

28 Şubat 2022 - 6 Mart 2022 haftasında bizleri neler bekliyor? Yeni haftanın genel etkileri neler? Burçları neler bekliyor? Hep birlikte Molatik olalım…

Emel Açıkel
Emel Açıkel

28 Şubat 2022'de yeni haftaya Ay, Kova burcunda hareket ederken başlıyoruz. Maddi ve manevi olarak beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Ruhunuzu yaralayan kalp kırıklıklarınıza ait problemlere şifa bulabileceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerde bağımsız ve özgür olmak isteyebilirsiniz. Zaman zaman kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Beklenmedik marjinal kararlar verebilirsiniz.

Haberin Devamı

1 Mart 2022'de Ay, Kova burcunda hareket etmeye devam edecek. Kendinizi gün içinde ifade etmekte zorlanabilirsiniz. İsteklerinizi geri plana atabilir, içinize kapanabilirsiniz. Sorumluluklarınızın yoğunlaşacağı bir gün geçirebilirsiniz.

2 Mart 2022'de Ay, Balık burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Balık burcunda meydana gelecek Yeni Ay olacak. Jüpiterin etkisini hissedeceğimiz bir Yeni Ay yaşayacağız. Yeni Ay etkisiyle birlikte daha duygusal olabilirsiniz. İç dünyanıza yönelebilir, kendi iç sesinizi dinleyebilirsiniz. Anın haritasında Neptün'ün Yeni Ay'a yaptığı açının etkisiyle konsantrasyon eksikliği, dalgınlıklar, aldanma ve aldatılma olayları görülebilir. Yeni Ay'ın etkisiyle aşırı yağışlar ve sel gibi doğa olayları görülebilir. Ayrıca zehirlenmeler meydana gelebilir. Sağlık açısından vücutta ödem görülebilir. Ekonomik olarak zorlanmalar yaşanabilir.

Haberin Devamı

3 Mart 2022'de Ay, Balık burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli iki açısı Mars ve Venüs'ün Plüton ile kavuşum açısı olacak. Ekonomik sıkıntıların derinleşmesi hissedilebilir. Aldanma ve aldatılmalar görülebilir. Tartışma ve kavgalar büyüyebilir. Yangın, savaş ve patlamalar meydana gelebilir. Evliliklerde bitişler yaşanabilir.

4 Mart 2022'de Ay, Balık burcunda hareket etmeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay, Koç burcuna geçiş yapacak. Yeni iş projeleri karşınıza çıkabilir. Fırsatları kaçırmayın. Kendinizi enerjik hissedebilirsiniz.

5 Mart 2022'de Ay, Koç burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Güneş Jüpiter kavuşum açısı olacak. Karşınıza çeşitli fırsatlar çıkabilir. Güzel haberler alabilirsiniz. Sağlık sorunları olanlar tedavileri ile ilgili sevindirici haberler alabilir.

6 Mart 2022'de Ay, Koç burcunda hareket etmeye devam edecek. Sabah saatlerinde Ay, Boğa burcuna geçiş yapacak. Günün en önemli açısı Venüs ve Mars arasında gerçekleşecek olan kavuşum açısı olacak. Maddi ve manevi değerlerle ilgili verilecek kararlar doğrultusunda hareket etmeyi bize ifade eder. Fakat bunun etkisi toplum içerisinde tartışmalar, kavgalar, çatışmalar gibi ayırıcı unsurlar olabilir. Ekonomik olarak yeni kararlar alınabilir. Ancak bu kararlar sonucunda ekonomik olarak zorluk yaşanabilir.

Haberin Devamı

Koç

Pazartesi ve salı günleri sosyal çevrenizle toplantılara katılabilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerinde yer alabilirsiniz. Çarşamba günü meydana gelecek Yeni Ay sizin 12'nci evinizde gerçekleşecek. Sağlık konuları ile ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Meditasyon ve yoga gibi çalışmalara başlayabilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri hastane işleriniz varsa bunu halledebilirsiniz. İç dünyanıza çekilebilir, meditasyon ve yoga çalışmaları yapabilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu öğrenebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri kendinizi ön planda tutmak ve her işte kendinizi göstermek isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde benmerkezci davranışlar sergileyebilirsiniz. Pazar günü finansal kaynaklarınız, bütçeniz ile ilgili planlamalar ve kontroller yapabilirsiniz. Maddi ve manevi konular gündeminize gelebilir.

Haberin Devamı

Boğa

Pazartesi ve salı günleri yoğun iş temposu içerisine girebilirsiniz. İşinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Çarşamba günü meydana gelecek Yeni Ay sizin 11'inci evinizde gerçekleşecek. Yeni bir sosyal topluluğun içine girebilirsiniz. Yeni arkadaşlıklar edinebilirsiniz. Çarşamba ve perşembe günleri sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerinde yer alabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Hastane randevunuz varsa bunları halledebilirsiniz. Meditasyon ve yoga çalışmalarınızı yapabilirsiniz. Pazar günü dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kişisel bakımlarınızı yapabilirsiniz. İlişkilerinizde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Benmerkezci davranışlar sergileyebilirsiniz.

İkizler

Pazartesi ve salı günleri eğitim, seyahat, ticaret gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba günü meydana gelecek Yeni Ay sizin 10'uncu evinizde gerçekleşecek. Çarşamba ve perşembe günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. İş yoğunluğunuz artabilir. Cuma ve cumartesi günleri sosyal çevrenizle bir araya gelebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerinde yer alabilirsiniz. Sosyal olacağınız üç gün yaşayabilirsiniz. Pazar günü iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon gibi çalışmalar için pazar uygun bir gün olacak.

Haberin Devamı

Yengeç

Pazartesi ve salı günleri finansal konular ve ödemeler gündeminize gelebilir. Hayatınızda değişiklik yapmak istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili kararlar alabilirsiniz. Sizden gizlenen konular varsa bunlar ortaya çıkabilir. Çarşamba günü meydana gelecek Yeni Ay sizin 9'uncu evinizde gerçekleşecek. Çarşamba ve perşembe günleri eğitim, seyahat veya ticaret konularıyla ilgilenebilirsiniz. Yurt dışı ile bağlantısı olan kişilerle iletişime geçebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri iş yoğunluğunuz artabilir. Yeni bir iş için girişimde bulunabilirsiniz. Pazar günü sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınız ve dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz.

Aslan

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkiler ve bitmiş olan sözleşmelerin yenilenmesi gibi konular gündeminizde olabilir. Çarşamba günü meydana gelecek Yeni Ay sizin 8'inci evinizde gerçekleşecek. Çarşamba ve perşembe günleri ödemeler ve finansal konularla ilgilenebilirsiniz. Başkalarından gelecek maddi kaynaklar gündeminize gelebilir. Banka kredileri, sigortalar, vergi gibi ödemelerle uğraşabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri eğitim, seyahat, ticaret ve yurt dışı ile bağlantılı konular önceliğiniz olabilir. İnançlarınızla çelişen konular karşınıza çıkabilir. Pazar günü işlerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kariyerinizde yeni hedefler belirleyebilirsiniz.

Başak

Pazartesi ve salı günleri günlük rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sağlık konulara gündeme gelebilir. Evcil hayvanınız varsa dostunuzu veteriner kontrolüne götürebilirsiniz. Çarşamba günü meydana gelecek Yeni Ay sizin 7'nci evinizde gerçekleşecek. Çarşamba ve perşembe günleri ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Cuma ve cumartesi günleri krediler, sigortalar ve ödemelerle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklarınıza dikkat etmelisiniz. Miras konuları karşınıza çıkabilir. Eşinizin gelirleri ile ilgili konularla yakından ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Pazar günü eğitim, seyahat ve yurt dışı bağlantılı konular gündeminizde olabilir. Eşiniz varsa ailesini ziyaret edebilirsiniz.

Terazi

Pazartesi ve salı günleri ikili ilişkilerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yatırım konuları ile ilgilenebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlere katılabilirsiniz. Çarşamba günü meydana gelecek Yeni Ay sizin 6'ncı evinizde gerçekleşecek. Çarşamba ve perşembe günleri günlük rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminizde olabilir. Cuma ve Cumartesi günleri ortaklıklarınızla, eşinizle ilişkileriniz yoğunluk kazanabilir. İlişkilerinizle daha yakından ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Bitmiş sözleşmeleriniz varsa bunları yenileyebilirsiniz. Pazar günü kronik sağlığınızla ilgili konulara dikkat etmelisiniz. Ödemelerinizi planlayabilirsiniz.

Akrep

Pazartesi ve salı günleri aile içi ilişkiler ve evinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Evinizde yaptırmanız gereken bir tadilat işiniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Çarşamba günü meydana gelecek Yeni Ay sizin 5'inci evinizde gerçekleşecek. Çarşamba ve perşembe günleri sanatsal faaliyetlere katılabilirsiniz. Yatırımlarınızla ilgilenebilirsiniz. Eğlenmek için faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Aşk ve flört ilişkileri gündeminize gelebilir. Çocuğu olanlar çocukları ile ilgilenebilir. Cuma ve cumartesi günleri rutin günlük yapmanız gereken işlerinizle meşgul olabilirsiniz. Sağlıkla ilgili hassasiyetleriniz olabilir. Baş ağrısı görülebilir, sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Pazar günü ikili ilişkilerinizle ilgilenebilirsiniz. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz.

Yay

Pazartesi ve salı günleri yakın çevrenizle ilgilenebilirsiniz. İletişim odaklı bir gün geçirebilirsiniz. Çarşamba günü meydana gelecek Yeni Ay sizin 4'üncü evinizde gerçekleşecek. Çarşamba ve perşembe günleri aileyi ilgilendiren konular gündeminizde olabilir. Evinizde bir tadilat yapabilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri partnerinizle beraber eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Finansal yatırımlarınız önceliğiniz olabilir. Sanatsal faaliyetlerle uğraşabilirsiniz. Pazar günü günlük rutin işlerinizle meşgul olabilirsiniz. Yeni bir haftaya başlamadan önce yapmanız gereken işleri bitirebilirsiniz. Sağlık konusunda hassas olabilirsiniz. Boğaz ağrısı görülebilir, sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

Oğlak

Pazartesi ve salı günleri finansal konular gündeminize gelebilir. Bütçenizi planlayabilirsiniz. Çarşamba günü meydana gelecek Yeni Ay sizin 3'üncü evinizde gerçekleşecek. Çarşamba ve perşembe günleri yakın çevrenizle olan ilişkileriniz yoğunlaşabilir. Sosyal medya ve iletişim konuları ön plana çıkabilir. Cuma ve cumartesi günleri aileyi ilgilendiren konularla ilgilenebilirsiniz. Aile içi iletişim artabilir. Evinizle ilgili yapılacak bir değişiklik ve tadilat gündeme gelebilir. Pazar günü aşk ilişkileri önceliğiniz olabilir. Bugünlerde eğlenmek isteyebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Çocuğu olanlar çocuklarıyla daha çok zaman geçirebilirler.

Kova

Pazartesi ve salı günleri benmerkezci olup fark edilmek isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla yakından ilgilenebilirsiniz. Sağlıklı beslenmek isteyebilirsiniz. Çarşamba günü meydana gelecek Yeni Ay sizin 2'nci evinizde gerçekleşecek. Çarşamba ve perşembe günleri finansal konular gündeme gelebilir. Kazançlarınızı artırmak için yeni arayışlar içerisine girebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri yakın çevrenizle ilgilenebilirsiniz. Medya ve iletişimle ilgili konular gündeminizde olabilir. Eğitim ve seyahat ile ilgili konular ön plana çıkabilir. Aracı olanlar araçlarıyla ilgilenebilir. Pazar günü aile içi ilişkiler ve yuvanızı ilgilendiren konulara öncelik verebilirsiniz. Evinizde yapmak istediğiniz değişikliklerle ilgilenebilirsiniz.

Balık

Pazartesi ve salı günleri hastane ile ilgili işleriniz varsa bunları halledebilirsiniz. İç dünyanıza yönelebilir, meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Çarşamba günü meydana gelecek Yeni Ay sizin 1'inci evinizde gerçekleşecek. Çarşamba ve perşembe günleri fiziksel sağlığınızla ilgilenebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. İkili ilişkilerde benmerkezci olabilirsiniz ve kendinizi ön plana çıkartmak için her işte öne atılabilirsiniz. İnsanlara yapabildiklerinizi kanıtlamak isteyebilirsiniz. Cuma ve cumartesi günleri finansal konular ortaya çıkabilir. Bütçe planlaması yapabilirsiniz. Ödemeler gündeminize gelebilir. Yatırımlarınızla ilgilenebilirsiniz. Pazar günü yakın çevreniz ve kardeşlerinizle vakit geçirebilirsiniz. Sosyal medyada iletişim odaklı olabilirsiniz. Aldığınız bir eğitimle ilgilenebilirsiniz.

Benzer İçerikler