Geri Dön
Survivor Aycan neden Nisa-Sercan olayını şimdi konuşuyor?

Survivor Aycan neden Nisa-Sercan olayını şimdi konuşuyor?

Bu yıl Koronavirüs'ten ötürü daha da büyük bir ilgiyle takip edilen Survivor 2020 bitti ancak tartışmaları bir türlü bitmedi. Yine Nisa-Sercan olayı gündemde. Bu kez Aycan Yanaç konuşmuş. İyi de neden ve niye şimdi?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Survivor'ı bu yıl daha da çok sevdik

Survivor 2020 bu yıl daha da büyük bir ilgiyle takip edildi. Bunun en büyük nedenleri arasında ilk sırada Koronavirüs var. Koronavirüs yüzünden evlere kapanmış halde geçirdiğimiz bahar ayının en büyük tesellisi Survivor heyecanına dahil olmaktı. İkinci büyük neden de bu yılki yarışmacıların, son yıllara nazaran çok daha renkli isimler olmalarıydı. Birçok Survivor yarışmacısı özellikle yarışmanın sonlarına doğru daha da açıldı ve halka kendini sevdirdi.

"Çocukluk yapsam Nisa'yı ezerim"

Survivor bitti ancak tartışmaları bitmedi. Yarışmanın son haftalarına damga vuran Nisa-Sercan olayı bir kez daha gündeme geldi. Nisa ve Sercan arasındaki 'not' olayı özellikle son haftalara damga vurmuştu. Nisa'nın ve hemen akabinden Sercan'ın elenmesiyle bu olay kapandı ama düzenli aralıklarla karşımıza geliyor. Gündeme bu kez getiren isim Aycan Yanaç. Aycan, şunları demiş: "Ben Nisa'yı düşündüğüm için Sercan-Nisa olayını açmıyorum. En iyi ben biliyorum. Ben o olayı açsam Nisa'nın yüzü olamaz. Nisa o kadar anlatıldığı gibi değil. Sercan'a üzüldüm. Nisa'nın dediklerine inanıyorlar, Sercan'ı sapık bir hale getiriyorlar. Çocukluk yapsam Nisa'yı ezerim."

'Bir konuşsam insan içine çıkamaz'cılık...

Aycan'ın bu laflarından sonra aklıma gelen ilk soru şu oldu: Neden? Survivor bitmiş, konular kapanmış, herkes kendi yoluna bakmış. Ama ne hikmetse Nisa-Sercan olayı bir türlü bitmedi, bitemedi. Aycan, kendisine sorulan soruları elbette yanıtlayacak, bunda problem yok. Ama "Çocukluk yapsam Nisa'yı ezerim" ya da "Konuyu açsam Nisa'nın yüzü olamaz" demek sizce de biraz o klişe tabiri, "Bir konuşsam insan içine çıkamaz"ları hatırlatmıyor mu? Halbuki gerek var mı buna? "Nisa'yı beğenmiyorum, samimi bulmuyorum" dersin, geçersin. Neden illa ortalık karıştıracak laflar ediyor Aycan? Gerek var mı gerçekten? Ada psikolojisiyle yapılan hareketler, sivil hayata karışılmış bir haldeyken ne kadar konuşulmayı hak ediyor? Sosyal medyada herkes o olayda tepkisini ortaya koydu zaten. Survivor finali bittikten sonra tekrar bir tartışma fitilini ateşlemek bana samimi gelmiyor. Bakın, Aycan'ı konuşuyoruz. Nisa'dan ve Sercan'dan daha erken elenen Aycan konuşulmayı mı hedefledi yoksa?

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler