Geri Dön
Feyza Aktan, Özcan Deniz'den tam olarak ne istiyor?

Feyza Aktan, Özcan Deniz'den tam olarak ne istiyor?

Feyza Aktan ve Özcan Deniz arasında yine bir kriz çıkmış. İddialara göre Aktan, "Yeniden evlenelim ya da bana istediğim 15 milyon TL'lik tazminatı ver" demiş. Aktan sizce Deniz'den tam olarak ne istiyor olabilir?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

Yine kriz çıkmış

Feyza Aktan ve Özcan Deniz çifti 2018 yılında evlenmişti. Kuzey adında bir erkek çocuk sahibi olan çiftin evlilikleri sadece 15 ay sürmüştü. Haziran 2019'da hepimizi şaşırtarak hiç beklenmeyen bir anda boşanan çiftin bir süre önce yeniden barıştıkları basına yansımıştı. Şimdi son bir iddia var ki bir hayli enteresan. Feyza Aktan ile Özcan Deniz arasında kriz çıkmış.

Sevgi varsa para hesabı yapılır mı?

İkilinin tekrar evlenecekleri düşünülürken şaşırtıcı bir şekilde krize yol açan şey ise Feyza Aktan'la ilgili. İddialara göre Aktan, Deniz'e "Yeniden evlenelim ya da bana istediğim 15 milyon TL'lik tazminatı ver" demiş. Bu iddia doğruysa eğer garip bir tablo var ortada. Feyza Aktan, Özcan Deniz'den tam olarak ne istiyor, ben orayı pek anlayamadım. Evlenmek mi istiyor para mı istiyor? Ortada bir sevgi varsa para hesabı yapılır mı peki? Çocuğunun geleceği için desek yine elimizde kalıyor, çocuğunun geleceğini düşünen biri daha temkinli davranmaz mı? İnsan bir şaşırıyor tabii. Çünkü ortada bir çocuk var. Yollar ayrılsa da düşmanlık yok ortada, buzlar soğuk değil. İyi de iddialar doğruysa neden Feyza Aktan bu kadar keskin bir rest çekiyor Deniz'e?

Çocuk psikolojisi her şeyin ötesinde

Çünkü neden? Ortada bir çocuk var. Evet, magazinsel bir çift olabilirsiniz. Yollarınız ayrılabilir, belki de içten içe düşman bile olabilirsiniz. Ama söylediğiniz ya da belki söylemediğiniz her söz garip bir şekilde haber olabiliyor, değil mi? Kuzey Deniz'in psikolojisi neden hesaba katılmıyor böyle bir durumda? Kuzey bir gün büyüyecek ve anne ile babasının arasında 15 milyonluk tazminat anlaşmazlığı gibi şeyleri okuyacak Google'dan. Hoş mu? Doğru mu? Magazin gündemini sallayan çiftlerin her şart ve koşulda çok daha dikkatli olması gerekiyor. Çocuk psikolojisi her şeyin ötesinde önemli olmalı.

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler

Sıradaki Haber
Sıradaki Haber
Sıradaki Haber