Geri Dön
Nesrin Cavadzade 'Melisa' ile 'Şahika'ya zarar mı verdi?

Nesrin Cavadzade 'Melisa' ile 'Şahika'ya zarar mı verdi?

Nesrin Cavadzade, son dönemde iki enteresan karakterle karşımıza çıktı. Total izleyiciye hitap eden 'Şahika' ve total izleyiciye hitap etmekten ötürü utanç duyan 'Melisa' karakterlerini canlandırdı oyuncu. Peki Nesrin Cavadzade 'Melisa'yı canlandırdığı için 'Şahika'nın inandırıcılığının kaybolmasına mı neden oldu cidden?

Mayk Şişman
Mayk Şişman

'Bir Başkadır'ın yıldızlarındandı

Nesrin Cavadzade, 2020'nin iz bırakan yapımlarından 'Bir Başkadır' dizisinde Melisa karakterini canlandırıyordu. Yıldızlar geçidi gibi bir kadroya rağmen iz bırakan karakterlerden biriydi Melisa. Total seyirciye hitap eden ama bu durumdan epey rahatsız olan bir dizi oyuncusuydu bu karakter. Nesrin Cavadzade'nin gayet başarılı bir performans ortaya koyduğu Melisa karakteri enteresan bir haberle gündeme geldi.

Diziden ayrılması bile gündeme gelmiş!

İddialar şu şekilde: Nesrin Cavadzade'nin şu anda başrolünü Şevval Sam ve Eda Ece'yle paylaştığı dizinin yapımcısı, 'Bir Başkadır'da televizyona ve total seyirciye iş yaptığı için mutsuz olan ve hatta küfür eden 'Melisa' karakterinden rahatsız olmuş. Hatta öyle ki, Nesrin Cavadzade'nin diziden ayrılması bile gündeme gelmiş! Müthiş... Eğer iddia doğruysa oldukça komik bir tablo var çünkü ortada. Farklı kulvarlarda olsalar dahi televizyon ve dijital platformlar arasında bir sıcak rekabetin başladığının kanıtı.

'Şahika'yı zora mı soktu gerçekten?

Nesrin Cavadzade 'Melisa' karakteriyle şu anda canlandırdığı ve total izleyiciye hitap eden 'Şahika'ya mı gönderme yapmak istedi? 'Bir Başkadır'ın senaryosunun ne kadar zekice olduğunu düşünürsek böyle bir alaka olabilir. Hatta bu işin içinde Nesrin Cavadzade bile olabilir. Ama kanıt var mı annem? Yok. 'Şahika', total izleyiciye hitap eden bir karakter. 'Melisa' da total izleyiciye hitap edip de bu durumdan rahatsız olan bir karakter. Ve her iki karakteri canlandıran da Nesrin Cavadzade. Özellikle Cavadzade açısından birbirine gönderme yapan iki karakteri canlandırmak gayet başarılı bir tablo. 'Melisa' yüzünden 'Şahika'nın inandırıcılığının kaybolduğunu düşünmek ve bu yüzden Nesrin Cavadzade'nin diziden ayrılmasını gündeme getirmek ise oldukça 'eski usul' bir hareket. Nesrin Cavadzade televizyonda 'Şahika' vesilesiyle totali hedefler, 'Melisa' aracılığıyla da dijitalde totali hedeflemekten duyduğu rahatsızlığı dile getirebilir. O bir oyuncu çünkü. O ne 'Melisa' ne de 'Şahika'. 'Melisa' da 'Şahika' da birer karakter. Nesrin Cavadzade'nin canlandırdığı 'Melisa' karakterinin sadece bir rol olduğunu en başta da televizyon yapımcılarının kabullenmesi, 'dijitali dijitalde bırakmaları' gerekmez mi?

twitter.com/mayksisman
instagram.com/mayksisman
youtube.com/mayksisman
can.sisman@milliyet.com.tr

Benzer İçerikler