Oyun VALORANT İsim Değiştirme 2024: VALORANT RİOT ID ve Kullanıcı Adı Değiştirme

VALORANT İsim Değiştirme 2024: VALORANT RİOT ID ve Kullanıcı Adı Değiştirme

02.01.2024 - 14:14 | Son Güncellenme:

Son yıllara damgasını vuran oyunlardan bir tanesi hiç şüphesiz VALORANT. Riot Games tarafından geliştirilen VALORANT piyasaya sürüldüğü günden bu yana Türkiye ve dünya üzerinde en çok oynanan oyunların başında yer alıyor. Oyunda isim de büyük önem taşıyor. Oyuna ilk kaydolurken alınan nick ileriki zamanlarda beğenilmediği taktirde değiştirilebiliyor. Ancak oyun içerisinde isim değiştirmeye yarayan herhangi bir ayar yok. RİOT ID değiştirme nasıl yapılır? diyorsanız “VALORANT İsim Değiştirme 2024” içeriğimizden detaylıca öğrenebilirsiniz.

VALORANT İsim Değiştirme 2024: VALORANT RİOT ID ve Kullanıcı Adı Değiştirme

Riot Games tarafından geliştirilen ve ilk olarak 2020 yılında piyasaya sürülen VALORANT ücretsiz çok oyunculu bir oyundur. Ücretsiz oynanan oyunda isim büyük öneme sahip. VALORANT’a ilk başlarken kayıt olunan isim beğenilmiyorsa değiştirme imkanı bulunuyor. Ancak nick değiştirme işlemi oyun içerisinden yapılamıyor. Bunun için farklı bir yöntem var.

Haberin Devamı

VALORANT İsim Değiştirme 2024

  • VALORANT’ta isminizi değiştirmek istiyorsanız bunun için yapımcı şirket Riot Games üzerindeki değiştirmeniz gerekiyor. Bunun için ise Riot hesabınıza ilk olarak giriş yapmanız gerekmekte.
  • Giriş yapmanızın ardından karşınıza bir menü çıkacak. Burada yer alan menüde ikinci sırada bulunan RIOT ID yazısına tıklayın.
  • Karşınıza çıkacak olan bölümde size ait olan RIOT ID görünecek. Burada isminizin hemen yanında bulunan kalem simgesine tıklayarak düzenleme işlemine başlayın.
  • YENİ RIOT ID yazan bölüme yeni isminizi yazın. İsmin aralarında boşluk dahi olabilir.
  • İsminizi yazdıktan sonra yandaki kutucuğun altında yer alan Rasgele düğmesine tıklayın ve ardından aşağıda yer alan Gönder butonuna tıklayın.
  • Tüm bu işlemleri tamamlamanızın ardından VALORANT içerisindeki isminizi başarı ile değiştirmiş olacaksınız.

VALORANT İsim Değiştirme 2024: VALORANT RİOT ID ve Kullanıcı Adı Değiştirme

 

Valorant İsim Değiştirme İle İlgili Bilinmesi Gerekenler 2024

  • İsim değiştirildikten sonra en az 1 ay isim değiştirilemez.
  • Riot Games'e ait nickleri kullanmak yasaktır.
  • İsimde Riot ile ilgili geçen kelimler olmamalıdır.
  • Küfür, hakaret edici nickler olmamalıdır.

Valorant Nick Önerileri 2024

- NoPixel
- OnFire
- Flicker
- Bullseye
- Redkill
- CantShotMe
- SeeMyName
- Senpai
- Lucifer
- ShadoW
- Acer
- freeZy
- Ronin
- Clencher

Valorant Kullanıcı Adı Değişir Mi?

VALORANT kullanıcı adı 30 günde bir değiştirilebilir.

Valorant Kaç GB?

Riot Games’in VALORANT ile ilgili paylaştığı sistem gereksinimleri arasında kullanılabilir depolama alanı hakkında bir bilgi yer almıyor. Ancak oyunun Riot Games’in kendi başlatıcısı Riot Client ile birlikte kapladığı depolama alanı 9 GB.

Valorant Nasıl Oynanır?

Valorant, yakın gelecekte geçen takım tabanlı bir taktik nişancı ve birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyuncular, dünyadaki çeşitli ülke ve kültürlere göre tasarlanmış bir dizi ajan karakter olarak oynarlar. Ana oyun modunda, oyuncular, her bir takımın beş oyuncuya sahip olduğu saldıran veya savunan takıma atanır. Temsilcilerin, her biri ücret gerektiren benzersiz yeteneklerinin yanı sıra öldürme, ölüm veya ani hareketler yoluyla hücum gerektiren benzersiz bir nihai yeteneğe sahiptirler. Her oyuncu her tura "klasik" bir tabanca ve bir veya birden daha fazla "özel yetenek" ile başlar. Diğer silahlar ve yetenek ücretleri, bir önceki turun sonucuna, oyuncunun sorumlu olduğu herhangi bir öldürmeye ve ani artışla yapılan herhangi bir eyleme dayalı olarak para veren bir oyun içi ekonomik sistem kullanılarak satın alınabilir. Oyunda hafif makineli tüfekler, av tüfeği, makineli tüfek, saldırı tüfeği ve keskin nişancı tüfeği gibi çeşitli silahlar bulunur. "Spectre", "Odin" ve "Vandal" gibi otomatik ve yarı otomatik silahlar, doğru atış yapabilmek için oyuncu tarafından kontrol edilmesi gereken geri tepme modellerine sahiptir.