Pazar Baharı Mia Juice ile karşılayın

Baharı Mia Juice ile karşılayın

07.04.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

İş hayatına büyük markaların arge denetim ve raporlama bölümünde başlayan Sevcan Darcan, yakın çevresine yaptığı detoks sularının sevilmesi üzerine Mia Juice adlı markayı kurdu.

Baharı Mia Juice ile karşılayın

Sağlıklı yaşam ve motivasyon koçu, gıda mühendisi ve anne olarak, tüm ürünlerini ev ortamında hiçbir katkı maddesi ve koruyucu kullanmadan özel cam şişelerde hazırlayan Darcan, yerli üreticilerden aldığı ürünlerle sağlıklı bir yaşama geçmek isteyenlere destek veriyor. Kişiye özel menüler oluşturabilen Mia Juice paketlerinden en çok sevilenler ise yaza hazırlık detoks içecekleri. Zayıflama amaçlı detoks suları tüketenlerin haricinde, sporcular ve gün boyu enerjik kalmak isteyenler için de juice &smoothie karışımları bulunuyor.

Haberin Devamı

Yaza hazırlık paketlerinin dışında yüksek besin değeri taşıyan soğuk sıkım sebze sularından oluşan kids paketleri de var. Çocukların katı olarak tüketmedikleri çok sayıda sebzeyi eğlenceli ve renkli şişelerle sunan Mia Kids, annelerin de güvenilir adresi olmaya aday. Detoks sularının dışında kişiye özel beslenme koçluğu hizmeti de veren Darcan, detoks sularının hazırlanışıyla ilgili workshop eğitimleri de veriyor.