Pazar Şimdiki zamanın hikayesi

Şimdiki zamanın hikayesi

10.02.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

Şimdiki zamanın hikayesi

Şimdiki zamanın hikayesi
Sığırcık dansı - Ozan Güzelce

Haberin Devamı

İstanbul’da akşam saatlerinde gökyüzünde binlerce sığırcık kuşu aynı anda kanat çırparak bir o yana bir bu yana hareket ediyor. Adeta dans eder gibi hareket eden sığırcıklar izleyenlere görsel bir şölen sunarken foto muhabiri Ozan Güzelce de zaman zaman farklı şekillere bürünen sığırcık kümesini böyle fotoğrafladı.

Şimdiki zamanın hikayesi

Işık hızında - Ünal Çam

Kış sporları sevenlerin vazgeçilmez duraklarından birisi Kayseri’deki Erciyes Dağı. Uluslararası standartlardaki pistler dünyanın dört bir yanından gelen sporcuların kıyasıya mücadelesine ev sahipliği yapıyor. Snowboardları ile yüksek hızlara ulaşan iki sporcu muhabirimizin objektifine böyle yansıyor.

Şimdiki zamanın hikayesi

Balık avı - Rıdvan Menekşe

Turizmin başkenti Antalya’da yaşanan aşırı yağış ve fırtına etkisini azaltırken bu durumu fırsat bilen balıkçılar Antalya Yat Limanı’na akın etti. Zaman zaman dalgaların kayalara çarpmasına aldırış etmeyen balıkçıların oltasına takılan balıklara bakınca anlaşılıyor ki, akşam mönüsünde taze balık var.

Haberin Devamı

Şimdiki zamanın hikayesi

Vaşak ailesi - Oğuz Yeter

Kedigiller familyasından yırtıcı hayvan olan vaşakların son zamanlarda nesli tükeniyor. Oğuz Yeter’in çektiği fotoğrafta avcı özelliklere sahip olan vaşaklar, Bursa Hayvanat Bahçesi’nde yaşamını sürdürüyor.

Şimdiki zamanın hikayesi

Çocuklara moral - Yurttaş Tümer

4 Şubat Dünya Kanser gününde hastalığa farkındalığı artırmak için çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Milliyet arşivinden aldığımız 2002 yılında çekilen bu fotoğrafta Theodora Çocuk Hizmetleri Vakfı’na bağlı gönüllü palyaçoların, kanser hastası çocukları eğlendirdiği görülüyor.

Şimdiki zamanın hikayesi

OKUR - ÇEKER

Manda hamamı - Ahmet Çelik

Bitlis Güroymak ilçesine bağlı Budaklı Köyü’nde bulunan sıcak su kaplıcaları kış aylarında manda hamamına dönüşüyor. National Geographic dergisine de konu olan mandaların mekanı haline gelen sıcak su kaplıcalarında çekilen bu fotoğrafı okurumuz Ahmet Çelik, estetik bakış açısıyla fotoğraflamış. Anlaşılan o ki, bu durum mandaları sıcak suyla yıkayan çocuklar için de ayrı bir eğlence olmuş.

Şimdiki zamanın hikayesi

“Okur Çeker” için çektiğiniz fotoğrafları nerede ve ne zaman çekildi bilgisi ile birlikte bekliyoruz. bunyaminaygun@gmail.com

Yazarlar