Pazar Şimdiki Zamanın Hikayesi

Şimdiki Zamanın Hikayesi

21.07.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

.

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Minik dostları unutmayalım - ALİ KAVUKLU

Haberin Devamı

Arkadaşımızın kendisine yönelen objektifine poz veren bu sevimli dostumuz, “Sıcak günlerde bizim için bir kap su bırakmayı unutmayın” der gibi...

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Doğaya açılan köprü - OĞUZ YETER

Çamlıhemşin’de 1696 yılında inşa edilen Şenyuva Köprüsü’nün yörenin en eski köprüsü olduğu söylenir. Yuvarlak kemerli ve tek gözlü olarak inşa edilen köprü Karadeniz’in eşsiz doğasına açılan bir kapıyı andırıyor.

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Yaz yağmuru - OZAN GÜZELCE

Aşırı sıcaklardan bunalan İstanbulluların imdadına geçtiğimiz hafta içi bastıran yaz sağanakları yetişti. Sıcaklık 23 dereceye kadar düşerek İstanbulluları serinletti.

Şimdiki Zamanın Hikayesi

“Önce ben bakacağım” - BUSE ZORBAY

Okulların tatil olmasını fırsat bilen çocuklar sokağın tadını çıkarıyor. Kimileri İstanbul’u tanımak için semt semt dolaşırken kimileri de Galata Köprüsü yakınına kurulan dürbünden tatlı tatlı “Önce kim bakacak?” kavgası yapıyor.

Haberin Devamı

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Sevimli ve utangaç - ÜNAL ÇAM

Ankara’nın en eski mahallelerinden Hacıbayram’da her sokak başında çocuklarla karşılaşmak mümkün. Bir gecekondunun penceresinde oyuna dalan iki kardeş; biri şaşkın diğeri utangaç bakışlarıyla böyle takılmış arkadaşımız Ünal Çam’ın kadrajına.

Şimdiki Zamanın Hikayesi

Türk askerine sevgi büyük - COŞKUN ARAL

“Tarih tekerrürden ibarettir” diyen tarihçiler, bugünlerde yaşanan gerginliğe bakınca haksız da sayılmazmış. Usta foto muhabiri Coşkun Aral’ın objektifine yansıyan bu kare bundan tam 45 yıl önce bugünlerde çekildi. Kıbrıs’a barış getirmek için 1974 yılında adaya çıkan Türk askerine halkın sevgi gösterisi görülmeye değerdi. 

Şimdiki Zamanın Hikayesi

OKUR - ÇEKER

Balcı amcanın mutluluğu - ÜMİT UZUN

Artvin Yusufeli ilçesinde atadan öğrendiği usullerle kara kovanda bal üreten 93 yaşındaki Hasan Amca ballarını anlatırken çocuklar gibi mutlu oluyor. Okurumuz Ümit Uzun, Hasan Amca ile yaptığı fotoğraf çalışmasından bir kareyi bizimle paylaşmış.

Şimdiki Zamanın Hikayesi

“Okur Çeker” için çektiğiniz fotoğrafları nerede ve ne zaman çekildi bilgisi ile birlikte bekliyoruz. bunyaminaygun@gmail.com